Specyficzny, ale też nieco prymitywny humor. Żenująco się czułem jak to oglądałem.
Zgadzam się. Ja osobiście lubię niektóre odcinki, ale większość znich jest w moim odczuciu denna. Wolę już nawet 13 Posterunek 2, który jakoś bardziej do mnie przemawia, ale bez szału.
Myślę że dla wielu osób to serial sentymentalny, ale czego by o nim nie mówili, nie potrafię go polubić. Nie ten humor.
Moim zdaniem najśmieszniejsze nie są tutaj żarty typu "trupy w szafie" itp., tylko DIALOGI.
Zgodzę się.
Dla mnie ten serial to początek błazenady aktorów XXI wieku. Nic innego jak reklama kunsztu aktorskiego Pazury, który - muszę przyznać - ma dobry.
Cała reszta jest niby śmieszna, ale jest bardziej prymitywna od chociażby takich Kiepskich.
Jak zapewne zdajesz sobie sprawę, każdy ma inny gust. Mnie serial śmieszył (szczególnie dialogi) i często do niego wracam. Może i humor płytki ale jak widać ludziom się spodobał. Wydaje mi się też że 13 Posterunek wyróżniał się na tle bardziej "grzecznych" seriali komediowych. Oczywiście dochodzi też sentyment.