13 Posterunek

1997 - 1998
7,2 126 tys. ocen
7,2 10 1 126294
6,2 16 krytyków
13 Posterunek
powrót do forum serialu 13 Posterunek

Specyficzny, ale też nieco prymitywny humor. Żenująco się czułem jak to oglądałem.

ocenił(a) serial na 5
Hofferman2

Zgadzam się. Ja osobiście lubię niektóre odcinki, ale większość znich jest w moim odczuciu denna. Wolę już nawet 13 Posterunek 2, który jakoś bardziej do mnie przemawia, ale bez szału.
Myślę że dla wielu osób to serial sentymentalny, ale czego by o nim nie mówili, nie potrafię go polubić. Nie ten humor.

ocenił(a) serial na 1
Hofferman2

Zgadzam się, prymitywny i żenujący humor, czyli jego brak.

ocenił(a) serial na 10
Hofferman2

Moim zdaniem najśmieszniejsze nie są tutaj żarty typu "trupy w szafie" itp., tylko DIALOGI.

ocenił(a) serial na 4
Hofferman2

Zgodzę się.
Dla mnie ten serial to początek błazenady aktorów XXI wieku. Nic innego jak reklama kunsztu aktorskiego Pazury, który - muszę przyznać - ma dobry.
Cała reszta jest niby śmieszna, ale jest bardziej prymitywna od chociażby takich Kiepskich.

ocenił(a) serial na 10
Hofferman2

Jak zapewne zdajesz sobie sprawę, każdy ma inny gust. Mnie serial śmieszył (szczególnie dialogi) i często do niego wracam. Może i humor płytki ale jak widać ludziom się spodobał. Wydaje mi się też że 13 Posterunek wyróżniał się na tle bardziej "grzecznych" seriali komediowych. Oczywiście dochodzi też sentyment.

ocenił(a) serial na 4
Hofferman2

W pewnym sensie rozumiem, chociaż to nie dla mnie humor. Myślę, że, jak już ktoś tu wspomniał, cała popularność tego serialu opiera się na grze Pazury. ... No i może nogach Woźniak ;p