Jeden z najgorszych polskich seriali. Poziom dowcipu wprost żenujący. Nie wiem kogo mogą śmieszyć takie kretyńskie gagi. Szkoda, że Perepeczko wystąpił w takim gniocie no ale cóż.....za darmo tego nie robił.
Nie wiem skąd tak wysoka ocena,serial epatuje głupotą a nie zabawnymi sytuacjami.Może dlatego że to pierwszy polski sitcom.
Widocznie polska widownia nie jest wymagająca ;) Już dawno doszedłem do tego wniosku. 90 procent ludzi lubi produkcje delikatnie mówiąc mało inteligentne.
A mnie śmieszył i nadal śmieszy ten serial, ale myślę, że nie czyni mnie to mało inteligentną.
Wiadomo, że nie wszystkie były udane, ale jak dla mnie nie kilka, ale większość było bardzo zabawnych ;-) no ale cóż, wiadomo, że każdy ma inne upodobania ;-)
Dla mnie Pazura jako aktor komediowy jest beznadziejny. Jedyne co umie robić to kretyńskie miny a la upośledzony Kazik. To strasznie schematyczny typ. Jego jedyna dobra komedia to Killer i na tym się skończył. Niektórzy go nazywają polskim Carreyem ale to dla mnie bluźnierstwo ;D Carrey to nie tylko Ace Ventura. Brał udział w kilku wyśmienitych dramatach.
No właśnie i tu się pojawia różnica w upodobaniach :D bo ja uważam, że Pazura jest właśnie świetnym aktorem komediowym :) Uwielbiam Kilera, 13 posterunek, Chłopaki nie płaczą, to był jego czas. Teraz już na pewno komedia z jego udziałem nie byłaby tak fajna jak kiedyś, ale jak dla mnie aktorem jest wyśmienitym :-)
Jak się Wam nie podoba to zbierzcie się w kupę i nakręćcie lepszy serial o Policji! Zobaczymy czy przebijecie 13 Posterunek!
Aniołek, dla Twojej wiadomości: jesienią wychodzi nowa komedia o policjantach, więc się nie podniecaj zbytnio ;D Z całą pewnością mogę się założyć będzie lepszy od tej prymitywnej kichy na czele z upośledzonym umysłowo Czarkiem :) A Ślesicki to tzw. profesjonalny reżyser a nie amator więc ta szmira nie najlepiej o nim świadczy.
Nie zgadzasz się ponieważ kierują Tobą odczucia subiektywne ale obiektywnym faktom nie da się zaprzeczyć ;D W końcu każdy może mieć swoje zdanie ;)
Toba tez kieruja subiektywne w takim razie, bo osobiscie uwazasz ze serial jest beznadziejny, a w rzeczywistosci taki nie jest :P
Nieprawda ;) Zrozum, że w tym serialu nie ma inteligentnego humoru i tego się czepiam :)
Hehe :-) Jak Ci się podobało to możemy się posprzeczać :D dalej uważam, że może humor nie jest za inteligentny, ale właśnie dlatego mnie śmieszy :P
Jest takie prawidło drogi kolego: jeżeli ktoś jest tępy to nie jest stworzony do rozśmieszania. Prawdziwym wyzwaniem jest stworzenie DOBREJ komedii, na poziomie bo syf drogi panie to nawet Heniek spod butki z piwem umiałby zrobić ;D A inteligentny humor świadczy o klasie człowieka ;)
No to mi pojechałeś ;] mnie bardzo często śmieszą rzeczy głupie, a nie "prawdziwie śmieszne" czasem właśnie takie są dla mnie żałosne i nie wydaje mi się, żeby to zależało od inteligencji, ale po prostu od poczucia humoru.. podam tu jeszcze za inny przykład "Włatcy Móch", dla wielu moich znajomych ten serial jest beznadziejny i żałosny, ale dla innej grupki (do której ja się zaliczam) jest bardzo zabawny i właśnie przez to, że jest taki głupi (serio nie ma w nim nic prawdziwie mądrego) to mnie śmieszy :D
wUUf
A tak z innej beczki: spojrzałem na Twój opis w profilu. W czym się objawia Twoja dzikość? :D
Bueh ;D 2 lata temu dodałam ten opis i już zmieniłam, bo już nie jestem dzika :D hah teraz jestem otwarta :]