zawsze zastanawiał mnie fenomen tego serialu... dla mnie jest żenująco antyśmieszny.
sam jesteś żenujący a 13 posterunek jest the best i to mój ulubiony serial oglądałam go ze względu na :Pazurę, Woźniak,Perepeczkę, Walczewskiego,Chotecką i Burczyka. Najgorsi to są Kiepscy przez tą durną Jolasię
Trzeba akurat mieć nastrój do oglądania tego typu seriali z przygłupim humorem, czasami taka rozrywka też jest dobra. Nigdy nie liczyłem na to, że serial typu 13 Posterunek wzniesie się na wyżyny intelektualne i zaskoczy jakimiś wyszukanymi dowcipami, ale mimo wszystko oczekiwałbym od Pazury nieco bardziej inteligentnych ról.
po prostu wolisz inny typ humoru. ja go uwielbiam, humor jest prosty, ale genialny w swojej prostocie, a niektóre odcinki to istne perełki. Wydaje mi się że do tej pory nie było równie śmiesznego serialu polskiego. Kiepscy byli krótki czas (pierwsze 50 odc.), a potem już nic ;) Daleko od noszy czy inne wynalazki były tylko podróbkami humoru z 13 posterunku.
Masz inne poczucie humoru. Jednych bawili wyżej wymienieni "Kiepscy", a dla mnie to była żenada. Moim skromnym zdaniem "13 Posterunek" to najlepszy polski serial jaki kiedykolwiek powstał.