PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10042364}

1670

2023 -
8,0 118 tys. ocen
8,0 10 1 117585
7,5 70 krytyków
1670
powrót do forum serialu 1670

czyli klasycznie. mnie to juz nie bawi. lewacy dostaja orgazmu bo nasz kraj po raz kolejny po zielonej granicy itp jest jechany od najgorszych a ja dam 1/10 bo to juz jest zalosno smutne... ile jeszcze? a kiedy wreszcie pokazecie dobry obraz rzeczpospolitej? z czasow gdy byla najbardziej demokratycznym i tolerancyjnym krajem w europie na przyklad? nie podoba sie to wypad na zachód albo lepiej, do iranu na tydzien to polske docenicie kidosy.

ocenił(a) serial na 10

nie widzę tu niczego co by jechało po naszym kraju i nie wiem kto by tak jechał, to komedia, ci co twierdza jak ty powinni się leczyć, a może by tak czepiać wszystkiego po kolei bo wszędzie coś się znajdzie 'antypolskiego'. Ojciec Mateusz? nieudolna polska policja i wścibski grzeszący ksiądz, kiepscy? polska patologia, złodziejstwo i cwaniactwo, religia też ciągle wyśmiewana. Ranczo? ksiądz wpieprzający się w politykę i łasy na kase, z drugiej strony polityka żerująca na głupocie ludzi, wiejskie pijaczki nieroby.

Polecam oglądać uważniej polskie produkcje, szczególnie komediowe, być może później potrzebna będzie terapia bo to mityczne lewactwo chyba czai się wszędzie

ocenił(a) serial na 10

mało tego, polecam poczytać polskich klasyków sprzed wieku/wieków... ileż tam "antypolskich" treści które od lat są w polskich szkołach podstawowymi lekturami...