1899 (2022)
1899: Sezon 1 1899 sezon 1, odcinek 2
odcinek 1899 (2022)

1899 | Chłopiec

The Boy 50m
6,9 699  ocen
6,9 10 1 699
1899
powrót do forum s1e2

Uwaga obleśna scena LGBT QW i coś tam. Netflix przeszedł sam siebie.

ocenił(a) serial na 6
Bartek_Czeczen

Po prostu serial szybko pozbywa się miękkich widzów, którzy muszą kwestionować swoją tożsamość podczas oglądania sci-fi.

użytkownik usunięty
Bartek_Czeczen

Można przewinąć, mnie takie sceny nie rajcują to zawsze robię skip 10sec kilka razy. Odcinek ciekawy, zakończenie wielki znak zapytania dla mnie. Poznajemy przeszłość kilku bohaterów. Mi się podobało. Muzyka dalej wymiata.

Bartek_Czeczen

I co śmieszne że oni zawsze w tym Netflixie i HBO pokazują gejów, nigdy lesbijki.

desperados02345

Co? xD od cholery jest na netflixie lesbianek, Sex Education, Orange is The New Black, Vis a Vis, Elite, The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor (tu wogóle była to główna relacja i to świetnie napisana), First Kill, Feel Good, Ratched, Trinkets, Heartstopper, Sense8, Teenage Bounty Hunters, DARK, Ginny & Georgia, Everything Sucks, Glow, Stranger Things, She-Ra, Las Chicas Del Cable, Sky Rojo, Black Mirror, Derry Girls, Atypical, Dead to Me, Midnight Mass, Fate The Winx Club Saga, Never I Have Ever, Lucifer, Warrior Nun, Arcane, Mindhunter, Slasher, I Am Not Okay With This, Gypsy, trylogia filmowa Fear Street, The Prom, The Sandman, jest jakikolwiek sens wymieniać dalej? Bo mógłbym jeszcze całą ścianę tekstu pierdzielnąć z samymi przykładami :D

ocenił(a) serial na 6
Bartek_Czeczen

mogłeś minutę podać żebyśmy wszyscy zobaczyli tak nieprawdopodobne i niestworzone rzeczy, wychodzące poza wszelkie morale jak pocałunek (zbliżenie) dwóch mężczyzn :o kto to widział? i że jak to w usta było?

Bartek_Czeczen

Tak zrobiłem, przewinalem bo była mocno niesmaczna. Reszte obejrzałem jest dobry, no prócz spychanych na siłę obleśnych scen. No dla mnie są obleśne, dla was nie muszą. Każdy może miec swoje zdanie. Ostrzegam ludzi których to może obrzydzić ,że jest. I tyle. Ogólnie od niej dobry, serial też.

ocenił(a) serial na 2
Bartek_Czeczen

Prawdziwa, wychowana od małego homofobia w jednym komentarzu.

Polindak

Komentuje film, odcinek. I panie, czy jak tam chcesz Poliniak. Nie, toleruje takich scen bo mogę ich nie tolerować. I w Pana komentarza aż czuć wyplewionymi wartościami od małego. Czysta nienawiść do ludzi hetero.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
Bartek_Czeczen

Poczekaj dalej jak sobie będą nawzajem bić kacapow po hełmach :) :D

użytkownik usunięty
Bartek_Czeczen

Dokladnie po co pokazywac takie zboczenia.

ocenił(a) serial na 5
Bartek_Czeczen

Chodzi o pocałunek i wspólną jazdę na ręcznym? xD