Jak myślicie czy ten wątek wróci w przyszłym sezonie? O ile będzie drugi sezon. Coś już wiadomo? Między tą parą była ogromna chemia i namiętność i jednocześnie czułość. Ofelia go rozumie, wyczuwa jego lęki frustracje. łączy ich przeszłość i wspólne przeżycia. No i pierwsza miłość. Między tą parą wyczuwam chemię. W przeciwieństwie do związku z czerwoną Księżniczką , która zdaje się szczerze kochać ale to takie letnie zdroworozsądkowe uczucie , bynajmniej ze strony Kajetana. Nawet gdy się kochał z Ofelią było widać tę dziką namiętność, puściły hamulce, nie był grzecznym chłopcem jak w seksie z czerwoną księżniczką. Inna sprawa ż aktor widać maił problem tymi scenami. Czułam przez ekran jego skrępowanie ale może się wyrobi z czasem. Tak czy owak kibicuje związkowi z Ofelią. Może będąc w strukturach będzie mógł stworzyć z Ofelią skuteczną opozycję. Racjonalną. Wiem, że teoretycznie Ofelia zginęła ale nie był to pokazane w sposób oczywisty. Długie ujęcia jak patrzy za oddalającym się Kajetanem, łzy świadczą że nie zginęła na miejscu. Na zdjęciach ofiar masakry taże jej nie było. Zwróciłam na to uwagę. Zatem może wskrzeszą ten wątek w drugiej serii.
Co myślicie? Podobała Wam się ta para, czy wolicie nudną czerwoną księżniczkę u boku Kajetana? On już za głzeboko w to wszedł, wszedł w praawde by wrócic do gry pozorów. Bardzo bym tego chciała. Inna sprawa że Michalina Olszańska to piękna i fascynująca femme fatale.