PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=804769}

1983

2018
6,2 38 tys. ocen
6,2 10 1 37633
4,6 32 krytyków
1983
powrót do forum serialu 1983

Niestety Musiał jest splamiony dość udaną rola w rodzinka pl i juz do końca życia z tym zostanie , jestem po pierwszym odcinku 1983 i jest tak że we wszystkich zakamarkach bardzo nieudanej scenografii szukam Karolaka i Kozuchowskiej żeby w końcu pomogli odnależć sie Musiałowi , on kompletnie nie pasuje do tej roli i nie daje rady , bardzo chętnie widziałbym go w roli odpowiednika Harrego Pottera pl., nie wiem np Wojtus z popielnika?
Wieckiewicz hmmm, no poprawnie jak zwykle nie urywa dupy mniej krzyczy, jest naturalny widac że mu nie pasi, odgrywa role dla kasy czyli wykonuje prace nie ma w tym artyzmu bo tez nie ma do czego tego artyzmu wykorzystac, wcale mu sie nie dziwie , Holland to juz raczej powinna sie poswiecic marszom kodu niz robieniu filmów , seriali , bardzo dziekuje

amores999

Nie ogladam tego serialu komediowego, tyle co jednym okiem jak przejde przezp okj, a ktos zmienia kalanly, wiec zupelnie mi nie przeszkadza, ze ten chlopak gra gdzie indziej. Tez uwazam, ze wypada zupelnie dobrze. Taka Olszowka za to tragicznie, jakby mowila dialogi w scenie obok partnera aktroskiego, a nie grala z nim.