najlepszy serial.
Ogladam juz po raz 3-ci wszytskie sezony ,i powiem Wam ze MAGIA nigdy mi sie nie znudzi, az sie
nie moge doczekac az pokaze ten serial swoim dzieciom ...potem wnukom.
Najlepszy z najlepszych ,a jaka ma note to szczerze srednio mnie interesuje ,wazne ze kilka set
tysiecy osob wie ze to ARCYDZIEŁO.
no to w oczekiwniu na rok 2014 i film 24 ,Pozdrawiam wszystkich Fanów:).
problem w tym, że 2014 nie jest terminem pewnym, tak samo, że wogóle film powstanie, nawet nie zaczęli jeszcze kręcić,
a po drugie sądząc na podstawie budżetu ok. 40 mln dolców to nie będzie jakaś mega produkcja ;)
mi nie szkoda;)teraz jestem przy 6-tym sezonie i dokladnie 4odcinku, obejrze do konca pewno mi sie zbierze do polowy grudnia bo ogladam po 2-4odcinki, zalezy od dnia.
Serial łacznie trwa jakies 128h (odcinek ok40minut ,wiiec sezon 16h x8sezonow ,czyli ok 128h co daje ponad 5 pełnych dni)
Ps Obecnie przymierzam sie do serialu Homeland, podobno b dobry.
Pozdrawiam.
zeby nie było ze jestem "zboczonym kinomanem" to zrobie sobie przerwe conajmniej do 2014roku ,po obejrzeniu 6,7 i 8 sezonu.
W takim razie pozostaje tylko współczuć. Są inne ciekawe rzeczy na tym świecie, które warto spróbować zamiast oglądania czegoś po trzy razy, Wypada tylko współczuć :/ Pozdrawiam
Dzieki ze sie o mnie "troszczysz" i mi współczujesz;) ale nie trzeba.
Juz taki jestem ze nałogowo ogladam wszelkie wydarzenia sportowe ,ogladam mnostwo filmow ,jak jakis mi wybitnie "siadzie" to nawet 2-3 razy ,dobra ksiazka tez nie obca ,a i mam czas na prace , balety , siłke ..wiec nie jest tak zle;)
Pozdrawiam.
popieram Cię kolego - ja również po raz trzeci oglądam ten serial - głównie dla złapania oddechu :) poza tym trzy razy przeczytałem sagę Wiedźmin, 58 razy widziałem "Gwiezdne wojny" i połowę z tego "Indianę Jonesa" i "Władcę Pierścieni". Po prostu wielu ludzi uwielbia wracać wielokrotnie do swoich ukochanych filmów, seriali ...
w święta to "Szklana pułapka" nie "Kevin", którego ogląda moja żona :) Co najważniejsze schwarzenegger nie możesz zaraz pisać rzeczy w stylu , że współczujesz komuś bo ogląda trzeci raz ten sam serial, bo uwierz mi ludzie mają swoje życia, rodzinę , pracę , spacery itd. a gdzieś pomiędzy nimi swoje pasje moją jest literatura fantasy i kino hollywoodzkie typu Lucas-Spielberg-Scott.