PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18630
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Już tylko godziny dzielą nas od usłyszenia charakterystycznego dźwięku zegara... chick-boom... chick-boom... chick-boom... chick-boom... chick-boom...

ocenił(a) serial na 10

Bim-bam.

Bim-bam.

Bim-bam.

Bim-bam.

ocenił(a) serial na 9

to w ameryce, u nas nie wiem kiedy beda dostpene odcinki i napisy do nich ;P

ocenił(a) serial na 10
Gallardinho

No oficjalnie to na odcinki trza będzie poczekać ale nie oficjalnie to wiadomo - w góra jakaś godzinę po zakończeniu emisji ;)

ocenił(a) serial na 9
VisitorQ

zazwyczaj sa nastepnego dnia, ale jeszczemusza byc napisy
angielski znam dosc dobrze tylko ;) wiekszosc dialogow pewnie bym zrozumial, ale jest jeszcze druga osoba ktora chce ogladac ze mna i musza byc niestety te napisy ;) a one sa osiaglane dopiero nastepnego dnia popoludniu

ocenił(a) serial na 10
Gallardinho

Chyba, że tak to zmienia postać rzeczy. Ja akurat wyjątkowo 24 oglądam bez napisów i jakoś nawet wiele słówek typowo wojskowych/policyjnych/coś na kształt rozumiem więc daje radę tym bardziej, że nie wytrzymałbym czekać na napisy. a potem jak się pojawiają to zazwyczaj oglądam raz jeszcze :)

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Zazwyczaj odcinek dostępny jest o 5:30 następnego dnia na stronach z torrentami.

HaRdBucK

Ja chyba poczekam na kolejne 2, które dziś będą emitowane a jutro pewnie w sieci, i wtedy oglądnę :)

Demolka25

Ja poczekam na koniec sezonu, jakby nie patrzeć wyjdzie na to samo, a i na napisy nie trzeba będzie czekać

ciekawe jest to, że na napisy24 są już napisy do pierwszych dwóch odcinków:)