mam pytanko, co sie stało z Audrey, właśnie skończyłem sezon 5 a nie widzę jej w obsadzie 6:(
no ale ja chce Audrey!!! :) w ogóle uważam że zakończenie sezonu piątego było szczytem chamstwa!! Jak można było coś takiego zrobić Jackowi, on chyba już nigdy nie zazna spokoju...
Pomińmy zakończenie s5, a przejdźmy do s6- jak Ci się do tej pory podoba? Bo niestety wszyscy nałogowi fani dochodzą do wniosku, że- niestety, jest to najgorszy z dotychczasowych sezonó:( A Audrey... no cóż, tutaj będziesz miał lekką niespodziankę;) Radzę samemu oglądać:)
hmmm, no póki co nie wiem bo nie ogladałem jeszcze, zassysa się:) ale dam znać jak obejrze, a czy będzie gorszy nie wiem, nie wydaje mi się:)
Tyle moge ci napisać że o Audrey będzie ale nie na początku. A co do poziomu 6 sezonu to faktycznie jest on jednym z słabszych ale od 3 epizodów jest znakomicie, 4 pierwsze również były bardzo dobre a pozostałe to takie śreniaki niby się dużo dzieje, ale wszystko takie jakby już było w poprzednich sezonach ale troche inaczej.