PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18682
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Cytat z gazety tele swiat: "Dla fanow tego serialu kryminalnego mamy dobra wiadmosc. Jak dowiedzielismy sie w biurze prasowym Polsatu, juz 16 lipca o godz 21.30 wyemitowane zostana dwa pierwsze odcinki drugiej serii "24 godzin". Stacja przewidziala tez powtorki: w poniedzialki i wtorki po jednym epizodzie."

Tylko jedno pytanie: to po co sciagalem z netu?
Mimo to i tak sie ciesze.
NARESZCIE!!!

Misiek_5

no nie !!!! taki swietny serial w polsacie w wakacje!!!! tyle osob go oczekiwalo a dają go na polsacie!!!!

ocenił(a) serial na 10
przemek_stachura

Cudownie. Było pewne, że na Polsacie w końcu pierwsza seria te była na Polsacie. Znakomicie i w dodatku po 2 odcinki naraz. To we wakacje 14. A potem po wakacjach pewnie po jednym.

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

NO nie tyle czekałam na 2 serię a 16 wyjeżdżam........K***a MAĆ!!!!!!!!!!!!!:(

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

NO nie tyle czekałam na 2 serię a 16 wyjeżdżam........K***a MAĆ!!!!!!!!!!!!!:(

ocenił(a) serial na 9
Strit

Ehhhh wiem jak to jest alo od czego jest NET ;)

ocenił(a) serial na 10
pmero

ja tam czekam na 6 serie:P ale niestety dopiero w 2007 roku:/

ocenił(a) serial na 10
NyGa

Dlaczego 6 seria w 2007? Przeciez premiera 6 serii bedzie 8 wrzesnia.

użytkownik usunięty
Misiek_5

Premira 6. sezonu ma być 7 stycznia 2007.
(dwugodzinna)

"Ale jeszcze są inne daty w pomyśle" :)

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

Nistety tydzień później. W najblizszą niedzięlę jest koncert charytatywny. Pewnie dopiero w przyszłym tygodniu.

ocenił(a) serial na 8
Misiek_5

Eh a ja to kupiłem na DVD, ale w sumie nie jest tak źle, no bo po pierwsze to będe sobie mógł oglądać wybrany odcinek kiedy chce i ile razy chce, a po drugie to z tego co pamiętam to polsat przedziela każdy odcinek dwoma kilkuminutowymi reklamami, co mnie totalnie wkurza. DVD ma też tą zalete że odcinki są troszeczke dłuższe.

ocenił(a) serial na 10
simek

ja mam prawie DVD (rip). Obejrzalem 13 odc i poprostu masakra. Nie mam slow. Swietne i tyle.

Misiek_5

"kilkuminutowe" (---LOL , Polsat jest normalnie bezwstydny;)!! 10 minut reklamy to podstawa:P;(, po prostu wtedy przelaczam na inny program, a potem sie spozniam i inie wiem o co chodzi:(. Kupilam sobie na dvd z pol roku temu ale nie zaluje bo na Polsacie cos ogladac to meka.

Misiek_5

wakacje to fatalna pora na emisję nowych odcinków, poza tym to dopiero 2 sezon, ja mam wszystkie 5, więc jak ktoś jest zainteresowany niech się odezwie: seriale@onet.eu

ocenił(a) serial na 10
seriale

Wiele stacji decyduje sie na puszczanie nowych seriali w wakacje. Wg cos w tym musi byc.
TVN: O.C.
TV4: NUMB3RS
POLSAT: 24

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

Ekstra 4 odcinki tygodniowo. @ w niedziele i po 1 w poniedziałki i wtorki. Do końca wakacji koniec 2 serii.

użytkownik usunięty
MoszeUsz

Tygodniowo to dwa odcinki pemierowe i dwa odcinki jako powtórki z niedzieli.
Czyli skończy się po wakacjach :)

Dajcie 10 serialowi bo jest na 63 pozycji w rankingu --- tak nie może być!!! :/

ocenił(a) serial na 10

Faktycznie, radość zasłoniła mi racjonalne myślenie.

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

Ja dałem już 10 jak tylko skończyła się pierwsza seria w Polsacie.