PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18682
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Mam pytanie gdzie można znaleśc cos porównaniu serii i o tym która jest najlepsza

ocenił(a) serial na 10
patryks83

Dużo różnych stron poświęconych serialowi przeglądałem, ale jeszcze nigdzie na jakieś porównanie nie trafiłem. Najprędzej chyba można by się czegoś takiego spodziewać na Popcornerze (niedawno było tam takie coś o Dexterze). Na razie chyba, nie ma co porównywać i wyciągać jakiegoś lidera, puki serial jeszcze trwa - po zakończeniu zawsze można się o coś takiego pokusić, plus zawsze to lepiej wychodzi gdy mamy obraz całości. Nie mniej można zapytać zawsze widzów na forum, jednak jak wiadomo każdemu co innego będzie się podobać, choć swoją drogą jakby jakiś portal/gazeta/cokolwiek zrobiło porównanie wszystkich sezonów to też to zawsze będzie dość subiektywne.
Pzdr.

VisitorQ

Było takie porównanie w czasopiśmie " movie " gdzie 24 godziny wygrały plebiscyt na najlepszy serial XXI wieku , wśród 50 innych seriali.

A jak ty uważasz.

ocenił(a) serial na 10
patryks83

Moim zdanim wszystkie sezony trzymają bardzo wysoki poziom z wyjątkiem szóstki, która jest średnia (choć i tak bije na głowę Prison Breaka czy Losta).

ocenił(a) serial na 10
patryks83

Niestety tego numeru movie nie mam co więcej nawet nie czytałem czego bardzo żałuję, o samym rankingu wiem gdyż czytałem o tym w kolejnym numerze i jak zobaczyłem kto wygrał to byłem bardzo załamany, że nie mogłem się w to zagłębić tym bardziej, że jak piszesz było tam porównanie sezonów. Jakbyś miał może jakieś skany tego rankingu to było by super lub chociaż jakbyś mógł przedstawić tę listę :)

Co do samego pytania o najlepszą serię, to puki co, patrząc obiektywnie ja za najlepszą uważam piątą oraz drugą. Sezon drugi jest moim ulubionym a piąty jest w wielu momentach oparty na podobnych rozwiązaniach. Przez wielu za najsłabszą uważany jest dzień szósty jednak ja go tam bardzo lubię mimo, że rzeczywiście można tam odczuć lekkie zmęczenie materiału i sporą dawkę powtórzeń. Jednak i tak seria trzyma dość wysoki poziom poniżej którego nie schodzi, zresztą jak cały serial.
Pzdr.