Właśnie skończyłem oglądać V-ty sezon!!!I twierdze że to właśnie najlepszy serial jaki oglądałem!!!Prison Break wymiata - zwłaszcza pierwszy sezon!;Lost intryguje(choć trzeci sezon zaczyna być przynudny...);są i inne seriale przykuwające uwagę,ale... Nie ma lepszego od 24-ki!!!Mam już pół VI-ego sezonu,ale nie!!!Poczekam na cały-wtedy obejrzę!!!
Oglądajcie 24 GODZINY;naprawdę warto!!!
Zgadzam sie z tobą. Najlepszy serial jaki do tej pory powstał. Fakt faktem, pierwszego sezonu Prison Break nie przebije moim zdaniem żaden serial ale w zestawieniu całości PB przegrywa z "24h" w przedbiegach.
A Jack Bauer to mój największy idol :-)
bez wątpienia najlepszy serial akcji jaki powstał, ale radzę obejrzeć seriale inne niż sensacyjne typu Priston Break czy Lost.
Polecam Rodzinę Soprano, Sześć stóp pod ziemią czy Twin Peaks. To są zdaniem moim i krytyków najlepsze seriale w historii, jednak 24 jest tuż za i bije na głowę PB czy Lost.
Wg moich informacji tylko na necie, no chyba że chcesz sobie kupic wersję ang, bez napisów w jakimś sklepie w stanach :P
A co do pytania z innego topicu:
1. "Sory że tak zmienię temat ale ktoś wie coś na temat sezonu 7, bo ja właśnie wiem o nim tylko tyle że jest ^^"
2. "666PJ666 piszesz że wszyscy oglądają z neta, możesz mi podrzucić jakiś link do tego, najlepiej z napisami? ;)"
Ty tak na poważnie ? Pierwszy raz z internetu korzystasz ? Gdybyś poszukał znalazł byś już dawno, ale lepiej spamić w każdym temacie i czekać aż ktoś linka podrzuci.
http://darkwarez.pl/forum/viewtopic.php?t=1073543&start=720
Ehh, nie. Jeśli pisząc "na necie" masz na myśli serial do pobrania to są ofc napisy. Mi chodziło o to że nie kupisz w polsce jeszcze 7 sezonu z napisami.
Hmmm, nie tyle co na żółtodzioba, ale na kogoś kto chyba nie czyta postów do końca czy coś :P Przecież podałem link w mojej poprzedniej wypowiedzi w tym temacie.
No chyba że pisząc: "(...)możesz mi podać jakiś link do 7 sezonu?", kolega miał na myśli napisy do 7 sezonu to proszę bardzo:
http://wyslijto.pl/files/download/tf261lrzeb
Pofatygowałem się i zrzuciłem wszystkie.
napiprojekt<rzygi> bestplejer<3 sam sciaga napisy. i w ogole bardzo zacna data, zalozenia tego tematu. jak sie pisze o najlepszych, to wiadomo ze tylko wtedy.
Co mi się podobało w VII sezonie:
TONY ALMEIDA
Cara Bowden
Jonas Hodges
Chloe O`Brian
Alan Wilson
Spisek w rządzie
Bardzo mroczny i tajemniczy sezon.
I wszystko co z nimi związek a 6-7 (od momentu, w którym Tony zabił Larry`ego) ostatnich odcinków 7 sezonu uważam za najlepszą końcówkę ze wszystkich sezonów, które dotychczas wyszły. Nawet ostatnie epizody mojego ulubionego 3 sezonu mnie tak nie wciągnęły (tam raczej całość oceniam b.dobrze, a 7 sezon to jak dla mnie niezły wstęp, dobre rozwinięcie i fantastyczny finisz [choć jestem wciąż rozczarowany, że Tony jednak nie do końca był zły]).
Przypominam oficjalny ranking seriali: 3>4>7>1>2>5>6> :P