PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Kiedyś oglądałem ten serial jak nadawali w telewizji i podobało mi się, dość wciągający, ale to były początkowe sezony. Jak jest w tych najnowszych dalej wciąga czy bardzo spadł poziom?

ocenił(a) serial na 9
kauran

powiem tak, "24" top dla mnie najlepszy serial sensacyjny/polityczny'thriller itd. jaki powstał. Odnosnie twojego pytania, pieerwsz sezony są lepsze niż ostatnie, co nie znaczy, że ostatnie sezony są słabe, są bardzo dobre, jednak pierwsze są świetne. Dla mnie najlepsze sezony to: 5 i 3 (w takiej kolejności). Serial w zasadzie ma tylko 2 słabsze sezony : 4 i 6, wszystkie pozostałe są albo bardzo dobre, albo świetne. 8 sezon ma kryzys w kilku odcinkach, za to końcówka jest przeza*ebista. Bardzo polecam ten serial. Warto. I zazdroszcze, że będziesz mieć wielką przyjemność oglądać bez spoilerów, ja niesztety takowej nie miałem, wiedziałem jak się skonczy 5,6 sezon jeszcze przed obejrzeniem ich, a pomimo tego ogladajac 5 sezon miałem dreszcze i ani na moment się nie nudzilem.
Mam nadzieję, ze pomogłem

dombro1602

a Jack Bauer wystepuje w kazdym sezonie?

ocenił(a) serial na 9
Freddie

Tak.

Maqis

szczerze? to ogladalem 3 sezony iii nawet nie wiedzialem ze caly czas krecili... O_o

użytkownik usunięty
dombro1602

O jak fajnie to opisałeś. Właśnie zabieram się za odnowienie serialu. Jako małolata chyba w gimnazjum, jak puszczali to w tv, siedziałam z zapartym tchem i oglądałam. Ale chyba tylko pierwszy sezon. Dobrze, że napisałeś, to obejrzę sobie wszystkie i nie będę wchodzić, więcej na forum, bo zawsze wyczytam akurat jedno niepotrzebne zdanie, typu: on zabija matkę, tego auto rozjedzie, ten zdradzi...
Właśnie skończyłam House of cards, i mam ochotę na amerykańskich prezydentów ^^ parlament, rząd, spiski ;p