PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18682
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Pytanie

ocenił(a) serial na 7

Mam pytanie odnośnie ostatniego sezonu, co się stało z Tonym Almeidą? Oglądałem cały sezon ale bardzo wiele pozapominałem i wszystko mi się pomieszało bo oglądałem non stoper bez dużych przerw serial od 1 sezonu :P

ocenił(a) serial na 10
kalor_4

Jeżeli chodzi o końcówkę 7 sezonu to Tony został aresztowany. Nic więcej nie wiadomo co się z nim dzieje.
Pzdr.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Wiadomo tyle, że Tony, czyli absolutny lider 7 sezonu, w 8 sie nie pojawi... Mamy przecież fantastyczne Renee Walker i Allison Taylor :(

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

E tam Renee, e tam Taylor, ważne, że wraca Logan! :)

Natomiast co do Tonego to puki nie zobaczymy całego ósmego sezonu to nie byłbym taki pewien jego abstynencji. W sezonie 7 jego powrót został od razu nagłośniony, to teraz może pojawić się jako special guest star pod koniec jakiegoś odcinka lub całego sezonu. Wcale bym się nie zdziwił jakby tak było a te wszystkie zapewnienia, że go nie będzie mogą być tylko zmyłką taką samą jak w przypadku Billa - James Morrison zapewniał w wywiadach, że gra do końca sezonu siódmego a jak było to każdy wie.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Abstynencję czy absencję? ;-)

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Oczywiście, że abstynencji - chyba nie myślisz, że Tony to wszystko łyka tak na trzeźwo ;p