PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18682
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Oglądam 24 od niedawna i mam prośbę do ludzi którzy obejrzeli wcześniejsze serie, żeby odpowiedzieli na to pytanie. Przeglądając forum zauważyłem dużo komentarzy, w których pisało, że Jack w starych sezonach był bardziej agresywny, niebezpieczny i ogólnie mniej humanitarny :), ale opinie, które czytałem nie odnosiły się do żadnych konkretnych sezonów.

ocenił(a) serial na 10
Krzysiek_45

Tego nie da się tak jednoznacznie stwierdzić, ale napewno w początkowych sezonach, mam na myśli 1-4,był bardziej nieobliczalny;
w szóstym przeżył załamanie związane z pobytem w Chinach,a w 7 ciągle musiał się tłumaczyć, że wszystko co robi to dla dobra kraju...

ocenił(a) serial na 9
CTU24

W piątym sezonie tez dał czadu.

Spoiler

Porwał samolot pasażerski,zrobił napad na bank czy choćby uprowadził prezydenta Usa:)W pierwszej serii był bardzo grzeczny w porównaniu z innymi sezonami ale szybko to się zmieniło bodajże w pierwszym odcinku drugiego sezonu jak zastrzelił w ctu tego świadka pedofila i świetny text do tego - będę potrzebował piłę :)

ocenił(a) serial na 10
szpryxx

Zdecydowanie majbardziej agresywny był w szóstym sezonie.

Najpierw bez wahania zabił swojego wieloletniego kolegę - Curtisa Manninga, choć wystarczyło go zranić lub obezwładnić.

Następnie z zimną krwią, po latach braku kontaktu, od razu rzucił się na Graema i zaczął go dusić, a potem zlecił na nim tortury w celu poznania prawdy.

Warto wspomnieć też powieszenie na żywca Abu Fayeda.

Zdecydowanie Chiny podziałały na Bauera negatywnie, ale ciężko mu się dziwić.

ocenił(a) serial na 10
Krzysiek_45

W 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!