....jak w temacie. skończyłem 5 sezon 24 godzin i coś bym sobie obejrzał dobrego, byle nie science fiction.
prison break, lost, sleeper cell, jericho, numb3rs, weeds, the unit. Po jeszcze luknij do mnie na bloga.
prison break widziałem, jericho - mi nie podchodzi, zastanawiam się nad unitem tylko niewiem czy warto. każdy odcinek to osobny epizod, czy tak jak w prison i 24 to jedna wielka historia??
jedna plaszczyzna ( jednostka, mezowie) nie ma bezposrednich powiazan meidzy odcinkami, a druga (baza, zony) ma.
Ja byłem w podobnej sytuacji i wziąłem się za 4400. Ale to sci-fi. A planuje oglądnąc jakiś CSI chyba Miami.
przyznam, ze nie lubie za bardzo SF, ale 4400 ogladalem raczej z przyjemnoscia. Raczej, bo niektore odc byly baaardzo nudne. Al ogolnie serial jest OK.
Wg mnie również świetny wybór, ale polecam również The Shield. Zreszta to jest moj ulubiony serial, jak lubisz sriale o gliniarzach, ale bardziej coś jak w filmie Training day, to serial ci sie spodoba. Aktualnie jest 5 serii i w tym roku bedzie jeszcze 6. :D
Aha zapomniałbym zdecydowanie polecam również serial Dexter jest to nowy serial od Showtime, zdecydowanie warto, wejdz choćby na filmwebie i spójrz na opinie ;]
na moim blogu jest lista seriali, ktore ogladam i jednoczesnie polecam je Wam. Zapraszam.