PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

....jak w temacie. skończyłem 5 sezon 24 godzin i coś bym sobie obejrzał dobrego, byle nie science fiction.

ocenił(a) serial na 10

prison break, lost, sleeper cell, jericho, numb3rs, weeds, the unit. Po jeszcze luknij do mnie na bloga.

użytkownik usunięty
Misiek_5

prison break widziałem, jericho - mi nie podchodzi, zastanawiam się nad unitem tylko niewiem czy warto. każdy odcinek to osobny epizod, czy tak jak w prison i 24 to jedna wielka historia??

ocenił(a) serial na 10

jedna plaszczyzna ( jednostka, mezowie) nie ma bezposrednich powiazan meidzy odcinkami, a druga (baza, zony) ma.

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

Ja byłem w podobnej sytuacji i wziąłem się za 4400. Ale to sci-fi. A planuje oglądnąc jakiś CSI chyba Miami.

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

przyznam, ze nie lubie za bardzo SF, ale 4400 ogladalem raczej z przyjemnoscia. Raczej, bo niektore odc byly baaardzo nudne. Al ogolnie serial jest OK.

użytkownik usunięty
Misiek_5

ja próbuję teraz sleeper cell, zobaczymy

ocenił(a) serial na 10

Sleeper cell jest swietne. Bardzo dobry wybor.

ocenił(a) serial na 10

Wg mnie również świetny wybór, ale polecam również The Shield. Zreszta to jest moj ulubiony serial, jak lubisz sriale o gliniarzach, ale bardziej coś jak w filmie Training day, to serial ci sie spodoba. Aktualnie jest 5 serii i w tym roku bedzie jeszcze 6. :D
Aha zapomniałbym zdecydowanie polecam również serial Dexter jest to nowy serial od Showtime, zdecydowanie warto, wejdz choćby na filmwebie i spójrz na opinie ;]

ocenił(a) serial na 10

hmmm proponuje zaczac ogladac 6 sezon 24H :D

proponuje alias. może cię zainteresuje.

ocenił(a) serial na 10
gdjhadgjas

na moim blogu jest lista seriali, ktore ogladam i jednoczesnie polecam je Wam. Zapraszam.

ocenił(a) serial na 8

No więc mogę ci polecić mnóstwo dobrych seriali np Rzym,Skazany na śmierć,Zagubieni,Ja,Klaudiusz,Na wariackich papierach.Więcej mam na swoim blogu