PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

mocny

ocenił(a) serial na 10

Muszę przyznać że jest to pierwszy serial telewizyjny który trzymał mnie w napięciu przez cały czas i do samego końca. Fenomenalnie rozłożone napięcie, szybkie zaskakujące zwroty akcji (mozna się pogubić) oraz wspaniała kreacja K. Sutherlanda! Doskonały pomysł fabuły opartej na rzeczywistym czasie - każdy odcinek to jedna godzina doby.
z niecierpliwością czekam na drugi sezon!

wujektom

2 sezon
Niestety muszę cię zmartwić - drugi sezon jest o wiele, wiele gorszy. Nadal to doskonały serial, ale do pierwszego sezonu to mu daleeeeko

ocenił(a) serial na 10
ks_ks

no tak...
Tak szczerze mówiąc to kontynuacje żadko są doskonałe... I nie ma już tego dreszczyka nowosci jak w pierwszej części. Niestety to prawidło... Ale wypowiem się jak zobaczę.Widziałeś jużto? Piszesz ze Stanów?
pozdrawiam

wujektom

Z Polski
Niee :) z Polski. Sezon 2 obejrzałem z internetu.

użytkownik usunięty
ks_ks

Re: 2 sezon
A ja slyszalem wrecz odwrotne komentarze, ze sezon drugi jest jeszcze lepszy od pierwszego... No coz, na razie czekam na DVD

ocenił(a) serial na 7

2 sezon
jestem w trakcie ogladania i sciagania.. niestety w wersji usa.. ale jak na mój nieudolny angielki sporo rozumiem... mam za sobą 10 odcinków jush (a moze dopiero) akcja gmatwa się jak jasna cholera!! i z czystym sumieniem musze stwierdzic ze podoba mi sie o wiele bardziej niż sezon 1.. polecam gorąco :)

użytkownik usunięty
JoA

2 sezon
ja ogladnalem 14 odcikow (na napisy.info - sa napisy do wersji eng, niestety nie wszystkie ale z dnia na dzien przybywa ich :)) ) i uwazam na razie ze dorownuje 1 sezonowi a czasami nawet jest lepszy :))

Pozdrowka