24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18718
7,3 6 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

odcinek calkiem fajny ale temat zalozylem by powiedziec najwiekszy absurd odcinka tzn informacje ktore posiadal Dubaku i wszyscy starali sie je zdobyc i bali sie powiedziec komus cos na ten temat Jack dal jakiemus przypadkowemu typowi ktory mogl byc skorumpowany hehe

ocenił(a) serial na 10
pass24

No, to było totalne zaprzeczenie wszystkiego, co do tej pory działo się w tym sezonie lol :D

ocenił(a) serial na 10
pass24

Kurde rzeczywiście jak teraz nad tym pomyślałem to masz absolutną rację, jednakże oglądając odcinek w ogóle na to nie zwróciłem uwagi taki był wciągający. Jak np oglądałem Mrocznego Gacka, który też mi się podobał, to zwracałem co chwilę uwagi na jakieś absurdy i inne takie rzeczy a tutaj jednak to do mnie nie dotarło :p Osobiście jak dla mnie był to najlepszy jak na razie odcinek sezonu (mimo dwóch zrzynek z poprzednich serii) takie stare dobre 24 godziny, a kolejne dwa premierowe zapowiadają się równie emocjonująco.
Pzdr.

ocenił(a) serial na 6
VisitorQ

Mnie najbardziej rozśmieszyło RKO Marchewkowej. Co prawda później uświadomiła sobie, że będzie to bezproduktywne, ale jak się zabrała, to sobie pomyślałem, że w tym ef-bi-aj ich niczego nie uczą.
A ta sytuacja z tym nośnikiem danych rzeczywiście komiczna. Już nawet w myślach sobie mówiłem - jeśli ten koleś okaże się jakimś kretem, definitywnie kończę z serialem.

ocenił(a) serial na 10
pass24

Odcinek zarąbisty na razie najlepszy z całego sezonu. Z tym podawaniem przez kogoś tej listy to faktycznie kupa śmiechu, no ale jest to małe niedociągnięcie, nauczyłem się już zresztą przymykać oko na realizm w tym serialu, więc wybaczam mu to w pełni. Jak myślicie co będzie celem ataku Jumy? Ja uważam że Biały Dom. Świadczy o tym wymowna mina tego młodego szefa sztabu senatora, po tym jak dostał esemesa że atak nastąpi zgodnie z planem, a potem usłyszał że jedzie do prezydentowej. Na razie ten 7 sezon mi się całkiem podoba, na pewno jest dużo lepszy od poprzedniego. Ocenię go jednak po obejrzeniu całości.

ocenił(a) serial na 10
konsewatywnyliberal

Własnie obejrzałem zapowiedz 11 odcinka i faktycznie Juma zaatakuje Biały Dom. Kurde, tak se myśle, że znowu pewna wtórność, no ale jak będzie tyle napięcia co w 10 odcinku to niech sobie i kopjują motywy z wcześniejszych sezonów.

ocenił(a) serial na 10
konsewatywnyliberal

Ja na te powtórki znowu tak nie narzekam. W końcu to już 7 sezon o tematyce walki z terroryzmem.
Odcinek 10 mi się podobał, nawet bardzo, tak jak cały sezon 7.
Mimo już wspominanych powtórek z wcześniejszych sezonów jest wiele nowości:

- FBI które stara się cały czas działać według przepisów.
- Agentak Renee Walker, partnerka Jacka, która jeszcze nie zginęła mimo, że minęło już 10 odcinków.(słyszałem, że ma się pojawić w s8, więc przeżyje)- Jeden z najmocniejszych punktów sezonu.

Co do odcinka to tylko mi się nie spodobało to, że Jack przekazał tak ważny Chip, a nie dostarczył go osobiście.
Na plus to:
- Pościg po ulicach D.C.
- Wszystkie rozmowy Renee z Jackiem(szczególnie ta z policzkowaniem)
- Złapanie szpiega(ciekawe co z nim zrobi FBI, CTU by na 100% torturował, a tu poczekamy zobaczymy)
- Powrót senatora, który chciał wsadzić Jacka do więzienia(mam nadzieje, że wkrótce zobaczy Jacka w akcji)
- No i powrót Tony'ego z nowymi informacjami na Jacka

Ogólnie odcinek 10 tak jak wszystkie w s7 oglądałem z wielkim napięciem. Czułem jakby odcinek trwał 20, a nie ponad 40 minut.