Spojlery
///
///
///
///
///
a więc w koncu w Los Angeles zdarzyło się to co najgorsze, wybuchła bomba atomowa, a z tego co rozumiem(mój ang. nie jest zachwycający) jeszcze pozostało kilka).ciekawe czy jeszcze jakieś wybuchną. znowy był mocny akcent z Jackiem jeśli chodzi o zabijanie znajomych ale to już trzeba obejrzeć samemu..miejmy nadzieję, że sie troche lepiej rozkręci serial bo narazie oceniam raczej średnio...
LOL! Po tych czterech napakowanych akcją i emocjami odcinkach oceniasz ten sezon "raczej średnio"??? To czego się spodziewałeś jeśli można wiedzieć? Jacka w kosmosie?
nie chciałem chwalić dnia przed zachodem słońca.na pewno dało się zauważyć zmianę Jacka(zresztą co się dziwić).tylko pewnie teraz zacznie się to co jest najlepsze w tym serialu, a więc ciągły wyścig z czasem i jestem ciekaw jak to wytrzyma nasz główny bohater.bo troche się rokleił a miejmy nadzieje, że scenarzyśći nie potraktoowali tylko jako mały incydent. żeby potem nie było tak jakby nic się nie stało.
a tak z innej beczki to człowiek bo obejrzeniu wielu filmów i seriali staje sie chyba coraz bardziej wymagający i jakoś trudno go potem zaskakiwać. Jak narazie kolejne odsłony 24 wnosiły bardzo dużó emocji i fajnie bedzie jak to się nie zmieni....
Po Twojej odpowiedzi widac,ze nie jestes inteligentny:P NA szczescie sam je sobie zalatwie:P
to jest nielegalne, na filmwebie i tak by to zablokowali. Poszukaj na torrentach znajdziesz kilka wersji każdego odcinka.
swietne sa te dotychczasowe odcinki a 4 byl szczegolnie mocny! raz ze wzgledu na sytuacje Jack/Curtis, dwa - wybuch bomby... niezla jazda.
siema! ściągnęłam jakis czas temu coś takiego "24.SEASON.6.PREMIERE.DVDR-FEAR", jest zapisane w jakimś dziwnym formacie/pliku, mnie znam się, nie jestem w tych sprawach dobra ale rozmiar pliku by się zgadzał(4, 550 GB) i nosi nazwę "fear-24s6.img". wie ktoś może co mogę z tym zrobić? za odpowiedzi w stylu wyrzuć do kosza z góry dziękuję. Piszecie o 4 odcinku, czy to możliwe, że jest juz cała seria?
to jest pewnie obraz płyty. Musisz zainstalować sobie program alcohol, albo deamon tools do robienia wirtualnych dysków i go tam zamontować. A całej serii nie ma tylko te 4 odcinki kolejne będą co poniedziałek.
serial świetny mimo że to już 6 sezon.Pierwsze 4 odcinki naprawde rewelacyjne...tak apropo kiedy ma byc emitowany 5 odcinek ??z góry dzięki
Jak dla mnie 4odc jak narazie najlepszy z całej serii, pobił nawet ten w którym Jack musiał zabić dyrektora CTU. Jak podtrzyma to tempo, to będzie chyba najlepszy sezon :)
Jedno mnie zastanawia. Po zabiciu małego araba dlaczego nie sprawdzili na jaki numer dzwonił do Fayeda? Mając jego numer mogli by go przecież namierzyć, chyba że taki z niego kozak że ma kome nie do namierzenia, ale mogli by o tym chociaż wspomnieć.
Nie musza o tym wspomiac,bo to jest oczywiscte:P Dodam,ze 5 odc.jest swietny i z niecierpliwoscia czekam na 6(prawdopodobnie bedzie najlepszy:)
po co mieli go namierzac skoro ten dzieciak powiedzial mu adres i juz wyslali tam ekipe(ktora sie nie spisala).
no dobra, ale oczywiście Fayeda tam nie było, więc mogli by wrzucić scenkę jak próbują go namierzyć, ile by to zajeło? Bauer-sprawdzcie pod jaki numer dzwonil, Bill-Cloe zajmij się tym i spróbuj namierzyć jego telefon, inna scena, Cloe-przykro Bill, jest przekierowywany przez 12satelit, nic mogę zrobić, Bill-Damn it, Bauer-ok, znajdziemy inny sposób by go znaleźć.
Ile by to zajęło? z 20sec? A tak można myśleć że twórcy o tym nie pomyśleli.
Wiem, czepiam się szczegółów, ale co tam :P