PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Spojlery
///
///
///
///
///

a więc w koncu w Los Angeles zdarzyło się to co najgorsze, wybuchła bomba atomowa, a z tego co rozumiem(mój ang. nie jest zachwycający) jeszcze pozostało kilka).ciekawe czy jeszcze jakieś wybuchną. znowy był mocny akcent z Jackiem jeśli chodzi o zabijanie znajomych ale to już trzeba obejrzeć samemu..miejmy nadzieję, że sie troche lepiej rozkręci serial bo narazie oceniam raczej średnio...

ocenił(a) serial na 10
lukasz_3_2

LOL! Po tych czterech napakowanych akcją i emocjami odcinkach oceniasz ten sezon "raczej średnio"??? To czego się spodziewałeś jeśli można wiedzieć? Jacka w kosmosie?

Lemansky

nie chciałem chwalić dnia przed zachodem słońca.na pewno dało się zauważyć zmianę Jacka(zresztą co się dziwić).tylko pewnie teraz zacznie się to co jest najlepsze w tym serialu, a więc ciągły wyścig z czasem i jestem ciekaw jak to wytrzyma nasz główny bohater.bo troche się rokleił a miejmy nadzieje, że scenarzyśći nie potraktoowali tylko jako mały incydent. żeby potem nie było tak jakby nic się nie stało.

a tak z innej beczki to człowiek bo obejrzeniu wielu filmów i seriali staje sie chyba coraz bardziej wymagający i jakoś trudno go potem zaskakiwać. Jak narazie kolejne odsłony 24 wnosiły bardzo dużó emocji i fajnie bedzie jak to się nie zmieni....

ocenił(a) serial na 9
lukasz_3_2

Siemka,mam pytanko.Skad sciagacie odcinki sezonu 6?

ocenił(a) serial na 10
Maximus_D_M_

..................z internetu :P

ocenił(a) serial na 9
Cyg4n

Po Twojej odpowiedzi widac,ze nie jestes inteligentny:P NA szczescie sam je sobie zalatwie:P

ocenił(a) serial na 10
Maximus_D_M_

to jest nielegalne, na filmwebie i tak by to zablokowali. Poszukaj na torrentach znajdziesz kilka wersji każdego odcinka.

lukasz_3_2

swietne sa te dotychczasowe odcinki a 4 byl szczegolnie mocny! raz ze wzgledu na sytuacje Jack/Curtis, dwa - wybuch bomby... niezla jazda.

ocenił(a) serial na 8
Indeed

siema! ściągnęłam jakis czas temu coś takiego "24.SEASON.6.PREMIERE.DVDR-FEAR", jest zapisane w jakimś dziwnym formacie/pliku, mnie znam się, nie jestem w tych sprawach dobra ale rozmiar pliku by się zgadzał(4, 550 GB) i nosi nazwę "fear-24s6.img". wie ktoś może co mogę z tym zrobić? za odpowiedzi w stylu wyrzuć do kosza z góry dziękuję. Piszecie o 4 odcinku, czy to możliwe, że jest juz cała seria?

ocenił(a) serial na 10
maja_san_D

to jest pewnie obraz płyty. Musisz zainstalować sobie program alcohol, albo deamon tools do robienia wirtualnych dysków i go tam zamontować. A całej serii nie ma tylko te 4 odcinki kolejne będą co poniedziałek.

lukasz_3_2

serial świetny mimo że to już 6 sezon.Pierwsze 4 odcinki naprawde rewelacyjne...tak apropo kiedy ma byc emitowany 5 odcinek ??z góry dzięki

ocenił(a) serial na 10
krreccik

Jak dla mnie 4odc jak narazie najlepszy z całej serii, pobił nawet ten w którym Jack musiał zabić dyrektora CTU. Jak podtrzyma to tempo, to będzie chyba najlepszy sezon :)

Jedno mnie zastanawia. Po zabiciu małego araba dlaczego nie sprawdzili na jaki numer dzwonił do Fayeda? Mając jego numer mogli by go przecież namierzyć, chyba że taki z niego kozak że ma kome nie do namierzenia, ale mogli by o tym chociaż wspomnieć.

ocenił(a) serial na 9
goofy3

Nie musza o tym wspomiac,bo to jest oczywiscte:P Dodam,ze 5 odc.jest swietny i z niecierpliwoscia czekam na 6(prawdopodobnie bedzie najlepszy:)

ocenił(a) serial na 8
goofy3

po co mieli go namierzac skoro ten dzieciak powiedzial mu adres i juz wyslali tam ekipe(ktora sie nie spisala).

ocenił(a) serial na 10
Skyler

no dobra, ale oczywiście Fayeda tam nie było, więc mogli by wrzucić scenkę jak próbują go namierzyć, ile by to zajeło? Bauer-sprawdzcie pod jaki numer dzwonil, Bill-Cloe zajmij się tym i spróbuj namierzyć jego telefon, inna scena, Cloe-przykro Bill, jest przekierowywany przez 12satelit, nic mogę zrobić, Bill-Damn it, Bauer-ok, znajdziemy inny sposób by go znaleźć.

Ile by to zajęło? z 20sec? A tak można myśleć że twórcy o tym nie pomyśleli.
Wiem, czepiam się szczegółów, ale co tam :P