PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467100}

39 i pół

2008 - 2009
6,8 59 tys. ocen
6,8 10 1 58516
5,6 11 krytyków
39 i pół
powrót do forum serialu 39 i pół

Za pierwszą serię ocena 8/10, naprawdę bardzo przyjemny serialik. Druga seria już dużo gorsza, humor trochę na siłę, główny wątek jakby zanika, obejrzałem 3 odcinki i zrezygnowałem. Za to bardzo gorąco polecam I serię!

ivan000

Takie same odczucia, niestety kolejne sezony to totalna klapa, także zatrzymałem się na góra 5-6 odcinkach drugiego sezonu. Karolak zaczął zachowywać się jak totalna ciota, nie wspominając już o jego synku-lovelasie, który także po pierwszym sezonie spadł na psy. O naciąganej i mało emocjonującej fabule także się nie wypowiadam. Ze względu na tak duży spadek jakości względem kolejnych sezonów oceny nie wystawiam.

ocenił(a) serial na 6
ThomasPPL

Zdecydowanie się pod tym podpisuje. Nie lubię seriali ale ten od początku wydał mi się nawet ciekawy, inny niż wszystkie. Pierwsze odcinki były z jajem. Niestety im później tym gorzej. Nie wiem ile później tego nakręcono ale z poziomu bardzo dobry zaczął się robić niezły a później no cóż.... słabizna. Z dobrej jak na nasze warunki produkcji zrobiono żałosny serial do promowania ciulów z afromental czy innej toli.
Mogło być pięknie ale niestety ambicje przegrały z chęcią zysku i zarobienia na młodych beztalenciach - jakby muzyka nie mogła bronić się sama. Pierwsza seria tylko zasługuje na dobrą ocene, później standardowy poziom naszych seriali czyli 3.

użytkownik usunięty
ivan000

Całkowicie się zgadzam. Pierwszy sezon nawet nawet ale i tak kapela Dirty Track czyli zespół jednego utworu po jakims czasie zaczyna nudzić. Dalsze sezony robione jak by na siłe i faktycznie Karolak i jego anarchistyczna dusza umarła w ostatnim odcinku pierwszego sezonu. Polecam pierwszy sezon a pozostałe dwa odradzam strata czasu. Masło maślane i więcej debilnych dialogów.

ocenił(a) serial na 7

tez sie zgadzam. 1 seria byla naprawde dobra, druga juz poziom nizej, a trzecia to porazka...