Serial ostro spadł w dół odcinek nowego sezonu to powinna być orgia orgazm :) wszystko co najlepsze mocny przytłup byłem fanem 1 seri okej ;) 2 sezon przyjemnie sie oglada ale to nie jest to co 1 seria chociarz 2 odcinek 2 sezonu oglądałem wczoraj w sieci to nawet nie paimietam co w nim było to o czymś swiadczy no cóż bede oglądał dalej i zobaczymy.
No może ale troche mnie dołuje ze nie ma żadnego celu ten serial tylko sa ich perypetie ;) no bo patrzcie 1 sezon miał cel ze musi odzyskać anke a drugi sezon ??? własnie nie ma
moim zdaniem 2 seria jest niepotrzebna. ostatni odcinek 1 zakończył się koncertem w stylu tego ze "shreka I", i w obu wypadkach kontynuacja jest niepotrzebna
Po obejrzeniu dwóch pierwszych odcinków się załamałem...ale trzeci odcinek był genialny:) niezle się uśmiałem jak się strzelali tymi farbami i jak Darek i rozpoczął monolog do Patryka;) Z niecierpliwością czekam na powtórkę w niedzielę
No 3 odcinek 2 serii chyba najlepszy jak na razie :) też czekam na powtórkę albo z neta sobie ściągnę, ciekawe jak inne im wyszły.
Nie no trzeba przyznać, że I seria była lepsza. Zwłaszcza 4 odcinek drugiej był trochę lipny. Ale za to trzeci z II serii był genialny, przewyższał chyba poziom serii I. Przygody Patryka pod namiotem boskie i do tego jeszcze Darek z Tomaszkiem na karaoke :D Genialne :P
Skończyłam 2 sezon i nie mam jakichś negatywnych odczuc... Były śmieszne akcje, dialogi, widać, że serial poszedł w inną stronę, ale nie jest to minusem, ogólnie fajny :)
Dzisiaj zaczynam 3 sezon :)