PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467100}

39 i pół

2008 - 2009
6,8 59 tys. ocen
6,8 10 1 58516
5,6 11 krytyków
39 i pół
powrót do forum serialu 39 i pół

Mnie się podoba 2 seria , co prawda nie umywa się do pierwszej ,ale jest bardzo dobra.I co z tego ,ze Darek stał się bogaty? To było można przewidzieć w ostatnim odcinku 1 serii ,że wybije się zawodowo i zarobi kaskę na B-27. Uważam ,że ''39 i pół'' to najlepszy serial ,jeżeli chodzi o nasze polskie produkcje. Świetna fabuła , aktorzy znakomici ( pozytywnym zaskoczeniem i odkryciem jest dla mnie Pani Dorota Deląg bo do tej pory mało ją znałam , tyle co z ''Camera Cafe'' , świetnie odgrywa rolę Kaśki i Magdalena Boczarska ,która również jest świetna - śmieszna postać - Kicia..) Jeżeli chodzi o ten serial mogę wymieniac bardzo dużo plusów , natomiast minusów NIE , bo po prostu nie mam nic do zarzucenia. Tola Szlagowska w 1 serii serialu absolutnie mi nie przeszkadzała (a wiem ,ze wiele osób jej nie lubi i miało jej dość) ,ale ja z kolei nic do niej nie mam. Na prawdę bardzo fajny serial i żałuję ,że nie dostał telekamery , tylko ''RANCZO'' - ,ale to już zostawię bez komentarza.Pozdrawiam:)

aneta99_7

no ja też nie mówie że II seria jest zła... ale moim zdaniem jest troche a moze nawet dużo gorsza od pierwszej... a juz napewno nudniejsza... choć jesli chodzi o zespół to Afromental jest o wiele lepszy;D a to czy Darek jest bogaty czy nie to wogole nie ma wplywu na moją ocenę...