PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467100}

39 i pół

2008 - 2009
6,8 59 tys. ocen
6,8 10 1 58516
5,6 11 krytyków
39 i pół
powrót do forum serialu 39 i pół

3 seria

ocenił(a) serial na 8

Oto co powiedział Tomasz Karolak o trzeciej serii :
"Trójka jest fatalna i nie ma takiej siły, żebym zagrał w czwartej serii – wyznał aktor."

Tomasz Karolak był tak zażenowany scenariuszem nowych odcinków, że kłócił się z reżyserem, by zmienić beznadziejne jego zdaniem dialogi - czytamy w najnowszym numerze Twojego Imperium.

ocenił(a) serial na 10
2903

Słyszałem też że opuścił już serial

2903

Jeżeli to prawda, jakkolwiek beznadziejny ten scenariusz by nie był, zachował się jak idiota wyjawiając to prasie. Sranie do własnego gniazda - to ma być profesjonalizm?

boolion

A ja mu się nie dziwię.Powiedział to co o tym myśli i wcale się z tym nie krył. Dobrze zrobił ,choć serial bardzo mi się podoba:)

aneta99_7

Jak przeczytałam streszczenie to zgodziłam się z nim...
Już druga seria przestała mi sie tak podobać.

ocenił(a) serial na 8
P_Halliwell

Karolak miał rację 2-3 śmieszne sytuacje na odcinek jako serial komediowy to mało.

ocenił(a) serial na 8
2903

Trochę dziwne, że powiedział coś takiego, zwłaszcza przed emisją (choć wypada docenić szczerość). A jeśli nawet jemu się nie podoba, to bardzo kiepsko, bo liczyłem że 3 seria będzie lepsza od 2. Cóż, pierwszy odcinek był w miarę ok. Serial ma się zakończyć po 39 i pół odcinkach (fajny pomysł :). 4 serii raczej nie będzie (i dobrze), więc liczę, że zakończenie całości przynajmniej będzie dobre.

ocenił(a) serial na 10
speiderman

Jednak to co ty mówicie to nie prawda, sam się nabrałem :] Sam karolak wyjąsniał że to nie prawda i kolejny wymysł tabloidów, odcinków miało być 39 i specjalny i pół.