Oto co powiedział Tomasz Karolak o trzeciej serii :
"Trójka jest fatalna i nie ma takiej siły, żebym zagrał w czwartej serii – wyznał aktor."
Tomasz Karolak był tak zażenowany scenariuszem nowych odcinków, że kłócił się z reżyserem, by zmienić beznadziejne jego zdaniem dialogi - czytamy w najnowszym numerze Twojego Imperium.
Jeżeli to prawda, jakkolwiek beznadziejny ten scenariusz by nie był, zachował się jak idiota wyjawiając to prasie. Sranie do własnego gniazda - to ma być profesjonalizm?
A ja mu się nie dziwię.Powiedział to co o tym myśli i wcale się z tym nie krył. Dobrze zrobił ,choć serial bardzo mi się podoba:)
Jak przeczytałam streszczenie to zgodziłam się z nim...
Już druga seria przestała mi sie tak podobać.
Karolak miał rację 2-3 śmieszne sytuacje na odcinek jako serial komediowy to mało.
Trochę dziwne, że powiedział coś takiego, zwłaszcza przed emisją (choć wypada docenić szczerość). A jeśli nawet jemu się nie podoba, to bardzo kiepsko, bo liczyłem że 3 seria będzie lepsza od 2. Cóż, pierwszy odcinek był w miarę ok. Serial ma się zakończyć po 39 i pół odcinkach (fajny pomysł :). 4 serii raczej nie będzie (i dobrze), więc liczę, że zakończenie całości przynajmniej będzie dobre.