pewnie, że będzie brakować, a najbardziej odjechanych rozmów Darka i Patryka, zawsze na nich konam ze śmiechu ;D
gdyby to była jeszcze 1. seria to tak, ale teraz notuję tendencję spadkową... więc raczej nie ;)
Według mnie cały serial był świetny. Odcinek w odcinek od 1 serii po dzisiejszy odcinek :)
Faktycznie będzie mi brakować tego serialu...:(
Oglądam mało sieriali w TVN Niania mnie znudziła po paru sezonach lubie W-11 i Dektywi Ale ten serial jest według mnie najlepszy jaki zrobila telewizja TVN Swietne połaczenia komedi i kina obyczajowego znakomite dialogi swietnie pokazana realacja ojca i syna tak na luzie . No i ta miłosc bo kto kto ma olej w głowie pokocha takiego Darka co raz można byc z num szczęsliwy mieszkac w pięknym domku w ogródku . Lub w mgnieniu oka zamieszkać u tesciowej po Darku można sie wszystkiego spodziewać Swietny był Stasiu jego postać mnie bawiła nie pamietem jego tekstów .Też mnie robawił tekst tej dziewczynki Stasiu pierdoła jasna .Również podobała ta melodia która jak by powiedziec była wtedy gdy poruszano bardzej powazne tematy dla mnie 9/10