Tylko debil wystawia ocene na podstwie pół minutowej reklamy. Ludzie k**wa jaja sobie robicie?
też właśnie nieźle się zdziwiłem - już 30 ocen :) dobra, reklama się skończyła ;)
ludzie, czyzbyscie nie czytali recenzyjki z 29.II.08, ktora byla w Wyborczej-Telewizyjnej??? mnie wlasnie ta recenzyjka zachecila do ogladania, ale z ocena wolalem sie jednak wstrzymac do teraz i teraz juz wiem ze 10/10 to ocena za niska na ten Serial.
aha - i do 40-tki brakuje mi wiecej niz pol roku... (mam 26 bez 4 miechow i 4 dni). dla mnie - prawdziwa bomba.
Gratuluje Panu Tomkowi Karolakowi i scenarzystom - stworzyliscie kawal super roboty... Co wtorek o 21:30 TVN nie ma mnie dla nikogo - tu sie Serial (wielka litera nie bez przyczyny) oglada :D
Ale jak można ocenić film/serial po recenzji...?
Mi się pierwszy odcinek spodobał, lekki, przyjemny, może i trochę romansidła, no ale czasem trzeba, no i Stelmaszyk w takiej roli pierdoły trochę. :P
Niektórym wystarcza sam zwiastun, niekrórym recenzja (czyjaś subiektywna opinia, a nie własna przecież) - ich sprawa:/. Do premiery (w przydaku serialu do wyemitowania pierwszego odcinka) oceny powinny być zablokowane. Btw, jakby się uprzeć to i po samym pierwszym odcinku ciężko oceniać cały serial, ale to już jednak więcej niż sam zwiastun:)