Całe ferie spędziłęm na oglądaniu tego serialu w całościi chętnie obejrzałbym go ponownie. Swietny serial i równie wybitny soundtrack.
Moim zdaniem to jedyny polski serial godny uwagi. Po tych wszystkich szmirach o miłości, z tymi samymi durnymi aktorzynami, ten jest... taki świeży. Aktorstwo na wysokim poziomie (mam na myśli Karolaka, Widawską, Bohosiewicz, Deląg, Zawadzką, Pietraszaka, Lamparską, Andersza i wielu drugoplanowych).
Ten serial rzeczywiście jest świetny. Ale nie zgodzę się, że nie podejmuje tematu miłości... Bo Darek też kocha swoją żonę ;D Jednak pierwszy raz głównym bohaterem polskiego serialu jest mężczyzna w wieku dojrzałym, który ma inne problemy niż co mam włożyć na siebie, on mnie zdradził, rzucę focha itp. I tylko szkoda, że tak mało odcinków powstało... Choć z drugiej strony może to i lepiej, że na siłę już nic nie kręcili ;D
Niem wiem jak wy ale ja uważam, że wielkie brawa należą sie Łukaszowi Tragoszowi odpowiedzialnemu za muzykę. Świetny dobór piosenek. Udało sie połączyć swietne stare piosenki rockowe (T.Love, Chłopcy z placu broni) z nowymi zespołami np. Blog 27 czy Afromental.
W Magdzie M. też były świetnie dobrane, ale nie wiem czy akurat ten sam Pan się tym zajmował... Ale rzeczywiście szacuneczek :)
chodziło mi, że w tym serialu nie jest najważniejsze kto z kim, kto kogo zdradził czy kto się rozszedł. Ja wiem, że tam jest dużo miłości, ale jest to podane w dość nietypowy i ciekawy sposób.
Zgadzam się. Jeden z niewielu polskich seriali a nawet jedyny jaki mi się podobał. Był taki klimat w tym serialu.