PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467100}

39 i pół

2008 - 2009
6,8 59 tys. ocen
6,8 10 1 58516
5,6 11 krytyków
39 i pół
powrót do forum serialu 39 i pół

Po obejrzeniu pierwszego odcinka stał się moim ulubionym serialem. I tak zostało przez najbliższe 5 odcinków a teraz to jest już dno!
Wątek z zespołem Dirty Track porzucono w jednym z pierwszych odcinków za to w każdym promowanie Blog 27 na siłę. Ogólnie w tym serialu już nic się nie dzieje, brakuje tego czegoś co było w pierwszych odcinkach. A co następny odcinek wygląda tak: tu pochodzić, spotkanie z Anką, potem jeszcze Paula gdzieś się załapie pojechać samochodem do Kaśki i pomarudzić że nic nie robi, Promowanie B27 (nie wiem na co to komu potrzebne). Ijesczze druga seria ma być. Oby była lepsza niż ta.

ocenił(a) serial na 2
efcek

Zgadzam się.Do piątego odcinka było super potem coraz gorzej

efcek

Na początku było fajne. Byłam uradowana, że mimo stałej pory "Magdy M"(wtorkowy wieczór mojej mamy z TVN) wrzucili coś porządnego. Ale niestety- jak już zostało wspomniane po piątym odcinku porzucono Dirty Track na rzecz B27... A potem już była tylko wspomniana już przeze mnie "Magda M" w trochę innym wydaniu(Brodzik, a Karolak) i oprawie(trochę przemontowali przeszło bochaterów i zrezygnowano z sądu jako miejsca pracy, ale zostali Ci sami aktorzy tylko się niektórzy pozamieniali rolami z nieobecnymi)

asienka__

Nie zgadzam sie z wami w 100% ale to wasza sprawa. Wkoncu cos porzadnego puscili a ludzie potrafia tylko gardzic i krytykowac...