Po obejrzeniu pierwszego odcinka stał się moim ulubionym serialem. I tak zostało przez najbliższe 5 odcinków a teraz to jest już dno!
Wątek z zespołem Dirty Track porzucono w jednym z pierwszych odcinków za to w każdym promowanie Blog 27 na siłę. Ogólnie w tym serialu już nic się nie dzieje, brakuje tego czegoś co było w pierwszych odcinkach. A co następny odcinek wygląda tak: tu pochodzić, spotkanie z Anką, potem jeszcze Paula gdzieś się załapie pojechać samochodem do Kaśki i pomarudzić że nic nie robi, Promowanie B27 (nie wiem na co to komu potrzebne). Ijesczze druga seria ma być. Oby była lepsza niż ta.
Na początku było fajne. Byłam uradowana, że mimo stałej pory "Magdy M"(wtorkowy wieczór mojej mamy z TVN) wrzucili coś porządnego. Ale niestety- jak już zostało wspomniane po piątym odcinku porzucono Dirty Track na rzecz B27... A potem już była tylko wspomniana już przeze mnie "Magda M" w trochę innym wydaniu(Brodzik, a Karolak) i oprawie(trochę przemontowali przeszło bochaterów i zrezygnowano z sądu jako miejsca pracy, ale zostali Ci sami aktorzy tylko się niektórzy pozamieniali rolami z nieobecnymi)