Obejrzałem dopiero jeden odcinek, po tutejszych wypowiedziach można wywnioskować że dalej jest jeszcze gorzej , więc ja się pytam: jak może być JESZCZE gorzej?! ten serial to gniot totalny, niby komediowy ale śmiesznych scen jest tutaj jak na lekarstwo albo i mniej, a już zupełnie kładzie tego "potworka" okropne,na maxa sztuczne aktorstwo głównych bohaterów, jedynie dzieciak tego darka grał jakoś na poziomie i nie raził brakiem talentów jak pozostali "wielcy aktorzy". być może jestem niekórym może się wydawać że jestem troche za ostry w słowach, w takim razie proponuje obejrzeć jakikolwiek inny serial z zachodu - przebija to ścierwo 10-krotnie
ps. nie jestem z góry zrażony do poslich seriali, np tacy "Odwróceni" bardzo mi sie podobali
czlowieku.. po jednym odcinku to ty mozesz sobie nadmuchac balona a nie oceniac caly sezon. a poza tym malo jest seriali ktore odniosly podobny sukces. mowisz ze smiesznych scen jak na lekarstwo.. lool.. trafiles na tej jeden trefny odcinek gdzie faktycznie takich scen nie bylo. i wogole nie wypowiadaj sie skoro nie obejzales wiecej niz polowy sezonu. i nie sugeruj sie opiniami innych bo 3/4 nazeka ze serial jest do bani bo obecnos toli im sie nie podoba, co dla mnie jest fajna kompozycja.