Nie moge uwierzyc w to, ze ktos nakrecil taki badziew. Dialogi na poziomie teatrzyku szkolnego z podstawowki( albo i gorsze). W drugim odcinku wstawki po angielsku - bo sie posikam. Ta co gra narzeczona karolaka - ja pindole - ŁOTAFAK?? Badzmy powazni - gra na poziomie rowu mariańskiego. Najgorsza polska aktorka wszechczasów. Karolak - sympatyczny gość, szkoda go w tym gniocie. Nie zaczęsto tu pisze, ale takiego GIE sobie nie odmowie skomentować.
Yyy.. nie podoba Ci się to nie oglądaj. Pozatym wielu osobom sie podoba... a "ŁOTAFAKiem" można nazwac Ciebie...
W 100% ZGADZAM SIĘ Z SZYCHOO!
Kto decyduje się na produkcję tak głupich seriali? Jeśli to ma trafiać do widowni Magdy M. to trzeba przyznać, że te dwa seriale różni WSZYSTKO - może poza kwestią estetyczną np. wystrój wnętrz (ale to akurat drobiazg). Dialogi fatalne, fabuła beznadziejna, dobór aktorów marny. W swoim gatunku to najbardziej nasuwa mi się porównanie "Oficera" do "Kryminalnych" - niebo a ziemia... Choć akurat 39 I PÓŁ zasługuje bardziej na miano DNO! :)
Również żałuję Karolaka - po roli w Testosteronie miałem nadzieje, że lepiej pokieruje swoją karierą. Z drugiej strony podobno głównych ról się nie odrzuca...