PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467100}

39 i pół

2008 - 2009
6,8 59 tys. ocen
6,8 10 1 58516
5,6 11 krytyków
39 i pół
powrót do forum serialu 39 i pół

Sam zdziwiłem się ale oglądając odcinek 2gi wpadła mi w ucho piosenka, którą słucha Patryk w nocy od Blog 27. Może zna ktoś tytuł?

ocenił(a) serial na 7
mateusz9119

O Boże! Liczyłem na to, że serial opowiadający o byłym punkowcu, w końcu pokaże jakim g**nem jest zazwyczaj "muzyka dla mas". A tutaj okazuje się, że tylko zyskuje na popularności...

ocenił(a) serial na 8
chaluga

Co ty mówisz? Nie pamiętasz co mówił Darek do Patryka gdy to usłyszał? "Nie tego cię uczyłem" (nie pamiętam dokładnie, ale sens był taki).

ocenił(a) serial na 7
chaluga

Pamiętam dokładnie. Ale czy to pomogło? Jak widać nie...

chaluga

O rany... Przecież to słucha syn głównego bohatera, który ewidentnie punkiem nie jest, tylko zwyczajnym nastolatkiem. ;) Luuuz. XD

Ase

no dobra, ale wydaje mi się, że niektórzy (w tym ja) liczyli na bardziej punkowe/rockowe kawałki w tym serialu

Pierrot_The_Clown

A ja się mile zaskoczyłem, obejrzałem dwa odcinki i w obu były piosenki T.Love (Warszawa i Stany) a to moja ulubiona kapela :) Oby tak dalej!

Showtime_2

Sam T.Love to już raczej punkowe popłuczyny co dalej... Trzeba być hardo naiwnym żeby liczyć na punkowy klimat w serialu produkowanym przez TVN :] Oglądam to coś z ciekawości i staram się nie myśleć że jest to z założenia historia o starym punkowcu dzięki temu serial jest strawny

Pig_us

Nie liczmy, że stary polski rock alternatywny będzie na światowym poziomie, moi drodzy. Poza tym polską alternatywę kocham właśnie za teksty. _^_

ocenił(a) serial na 9
mateusz9119

Piosenka zwie się "cute". Hej, ludzie, odrobina tolerancji! Gdyby wszyscy słuchali tego samego, byłoby nudno.

yogeorge

Brawo dla posta nade mną! :D Grr, za krótki. ^^'

Ase

Jesteśmy tolerancyjnie, ale ja na przykład słucham mocniejszego brzmienia (punk, metal) i jak oglądam serial o punkowcu, to mnie dobija dźwięk koleżanki, która myśli, że dobrze udaje, że umie śpiewać(mam na myli Blog 27... a nawiasem mówiąc bardzo rozwojowa nazwa). Ale jednak opr za słuchanie takiego badziewia mi sie podobał.

A w ramach tego, czego słucha syn głównego bohatera- z tego co wnioskuje ta postać ma jakieś 16-17 lat- jest na początku liceum. Jestem w tym samym wieku i większość moich rówieśników nie słucha na maksa płytkiej muzyki, ale rocka.

asienka__

no fakt blog 27 to raczej gimnazjum chociaz jest roznie ;) zalezy jak sie komus podoba, a i przeciez ze liceum i od razu rock... to tez jest jakies uogolnienie bo ja chodze do liceum i wiekszosc moich znajomych slucha trance'u... reszta rocka i jest spoko :) pozdrawiam

zuzka_morf

Ja nie uogólniam,. ale nie kojarzę normalnych osób z liceum słuchających Blog27, czy Tokio Hotel

ocenił(a) serial na 3
mateusz9119

HAHAHA, o lol! gdzie tam jest Tola Szlagowska? xDDDDDD