Sam zdziwiłem się ale oglądając odcinek 2gi wpadła mi w ucho piosenka, którą słucha Patryk w nocy od Blog 27. Może zna ktoś tytuł?
O Boże! Liczyłem na to, że serial opowiadający o byłym punkowcu, w końcu pokaże jakim g**nem jest zazwyczaj "muzyka dla mas". A tutaj okazuje się, że tylko zyskuje na popularności...
Co ty mówisz? Nie pamiętasz co mówił Darek do Patryka gdy to usłyszał? "Nie tego cię uczyłem" (nie pamiętam dokładnie, ale sens był taki).
O rany... Przecież to słucha syn głównego bohatera, który ewidentnie punkiem nie jest, tylko zwyczajnym nastolatkiem. ;) Luuuz. XD
no dobra, ale wydaje mi się, że niektórzy (w tym ja) liczyli na bardziej punkowe/rockowe kawałki w tym serialu
A ja się mile zaskoczyłem, obejrzałem dwa odcinki i w obu były piosenki T.Love (Warszawa i Stany) a to moja ulubiona kapela :) Oby tak dalej!
Sam T.Love to już raczej punkowe popłuczyny co dalej... Trzeba być hardo naiwnym żeby liczyć na punkowy klimat w serialu produkowanym przez TVN :] Oglądam to coś z ciekawości i staram się nie myśleć że jest to z założenia historia o starym punkowcu dzięki temu serial jest strawny
Nie liczmy, że stary polski rock alternatywny będzie na światowym poziomie, moi drodzy. Poza tym polską alternatywę kocham właśnie za teksty. _^_
Piosenka zwie się "cute". Hej, ludzie, odrobina tolerancji! Gdyby wszyscy słuchali tego samego, byłoby nudno.
Jesteśmy tolerancyjnie, ale ja na przykład słucham mocniejszego brzmienia (punk, metal) i jak oglądam serial o punkowcu, to mnie dobija dźwięk koleżanki, która myśli, że dobrze udaje, że umie śpiewać(mam na myli Blog 27... a nawiasem mówiąc bardzo rozwojowa nazwa). Ale jednak opr za słuchanie takiego badziewia mi sie podobał.
A w ramach tego, czego słucha syn głównego bohatera- z tego co wnioskuje ta postać ma jakieś 16-17 lat- jest na początku liceum. Jestem w tym samym wieku i większość moich rówieśników nie słucha na maksa płytkiej muzyki, ale rocka.
no fakt blog 27 to raczej gimnazjum chociaz jest roznie ;) zalezy jak sie komus podoba, a i przeciez ze liceum i od razu rock... to tez jest jakies uogolnienie bo ja chodze do liceum i wiekszosc moich znajomych slucha trance'u... reszta rocka i jest spoko :) pozdrawiam