PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467100}

39 i pół

2008 - 2009
6,8 59 tys. ocen
6,8 10 1 58516
5,6 11 krytyków
39 i pół
powrót do forum serialu 39 i pół

WG MNIE~ten serial to jedna wielka reklama Blog 27. Oczywiście bardzo lubię "39 i pół", ale momenty z Tolą są nie do zniesienia. Przecież ona nie robi tego z nagłego zamiłowania do aktorstwa lub zabawy, ale ten jej biedny zespół chyba przestaje być tak bardzo popularny, bo wokalistka szuka ratunku w serialu... A tak na marginesie to żałosne jak taki nastolatek jak Patryk słucha... ekhem.. takiej muzyki.

ocenił(a) serial na 4
P_Halliwell

no no no wyjęłaś mi to z ust!!! słuchanie tej muzyki psuje cały serial... a po za tym nie wiem czy trolke można nazwać wokalistką ;] buźka

ocenił(a) serial na 8
P_Halliwell

nie patrzyłbym na to z takiej perspektywy, bo serial jest raczej kierowany do nieco starszych osób niż docelowi odbiorcy muzyki zespołu Blog 27... więc efekty takiego marketingu moim zdaniem będą raczej mizerne

użytkownik usunięty
eccocce

Walić tą muzykę ale serial jest świetny. Inteligentny i zabawny. No i znakomita gra aktorska. Wszyscy mówią do siebie jak ludzie, a nie jak profesorofie filozofii w ubraniach żuli, czy też na siłę kreowani ziomale. To się chwali.

http://www.northim.blox.pl

mam gdzies b27! jak serial dobry to po co czepiac sie tej males rysy? ja dzisiaj po prostu pialam ze smiechu, slyszac Katolickie Radio Barka ;)

djchrzanu91

Popieram, serial b. dobry, tylko ten zespół z d...
Whatever.
Ważne, że w kaszaniastej rodzinie seriali obyczajowych (W jak Wydumane)pojawiła się perełka- może to zasługa tego, że nie jest obliczony jako tasiemiec( 1 odc./tydzień), no i dużo robi świetna obsada+scenariusz- aktorzy wyglądają i mówią jak ludzie, no i nie ma prawie drewna:)- vide
bracia Mroczki, czy inna zaraza.
Chłopak grający Patryka jest b.prawdziwy i tworzy fajny duet z Karolakiem.
Tak trzymać!

agent_zolo

pomijając to że w serialu o Punkowcu nie ma ani jednej piosenki chociaż troche punkowej (wyjatkiem potwierdzajacym Anarchia - mimo że piosenka wpada bardzo fajnie w ucho, nie ma praktycznie tekstu), serial nie jest zły ;)