PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467100}

39 i pół

2008 - 2009
6,8 59 tys. ocen
6,8 10 1 58516
5,6 11 krytyków
39 i pół
powrót do forum serialu 39 i pół

Tola Szlagowska?

użytkownik usunięty

Właśnie przeczytałam, że ma w nim grać. Ciekawe czy sprawdzi się tak samo jak piosenkarka... ;> xD

użytkownik usunięty

Podobno...

oby nie.......

desHouse

A jednak...

<za krótki>
<za krótki>
<za krótki>

Ponik_Kolny

Podobno ma również zagrać w nim wokalista Lady Pank Janusz Panasewicz, ma zagrać samego siebie, ciekawie :)

sebastian22221

Ta to się wszędzie wkręci... Tatuś (o ile się nie mylę, ale to chyba on) w przemyśle muzycznym robi to córeczkę wypromował na marną namiastkę piosenkarki a teraz jeszcze aktoreczka ze spalonego teatru... Boże, za co??

Finding_Neverland

Racja Racja i jeszcze raz Racja :D
Takie dno "karierę robi" a utalentowani ludzie się marnują.
Kuźwa!!!!

ocenił(a) serial na 9

ja już kiedyś czytałam ale nie chciało mi sie w to uwierzyć, jeżeli w tym serialu ma sie sprawdzić tak samo jak w śpiewaniu, to watpie zeby cokolwiek z tego wyszło ;]

kurczak_27

Jeśli mówisz o Panasie i uważasz że ma zły głos tzn że wogóle nieznasz ich piosenek albo znasz tylko Strach się bać i na tym kończy się twoja wiedza. Ja już widziałem z nim film pt "Nic" zagrał w sumie negatywną postać ale zagrał ją świetnie.

sebastian22221

kurczak27 pisał o toli szlagowskiej.... nie trudno sie bylo domyslic tym bardziej ze panas w przeciwienstwie do niej zasluguje na szacunek.

o serialu mozna powiedziec ylko tyle ze albo bedzie mial duza ogladalnosc bo ludzie beda chcieli widziec jak sie tola pograza albo bedzie mial mala ogladalnosc bo wszyscy maja jej dosc

użytkownik usunięty
muchus

noo bez kitu :D hehe :D Ale i tak chyba 1 opcja..

muchus

aha jak tak to spoko i przepraszam no i pozdrówka :)

no tak, w biznesie muzycznym jej się nie udało, to zabrała się za filmy.

a jak i tu się nie uda to może wyda ksiażkę? :E

ocenił(a) serial na 10
Luu_2

taa albo wypusci swoja linie ciuchow i perfum...