PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467100}

39 i pół

2008 - 2009
6,8 59 tys. ocen
6,8 10 1 58510
5,6 11 krytyków
39 i pół
powrót do forum serialu 39 i pół

Obejrzałem 2 odcinki...i jak ktoś to tutaj ujął na trzeźwo tego się nie da oglądać.

A według mnie ten serial jest bardzo dobry, może nie jest on aż tak śmieszy ale fabuła (przynajmniej w pierwszym sezonie) jest ciekawa. I zawsze lepsze to od "M jak miłość".

ocenił(a) serial na 1

Według mnie serial mógł przyciągać na początku (mam na myśli pierwsze odcinki). Potem robił się coraz gorszy, aż doszedł do poziomu tandety, która nawet nie była śmieszna ;/ 1/10 !

ceent

Dokładnie. Ciekawy był pomysł, trzeba przyznać, że trochę jednak inny niż to co zazwyczaj nam zapodają telewizje-schizowizje, i może kilka pierwszych odcinków - przez urok nowości. Żadnej Brodzik, żadnych Mroczków - to już jakiś plus wejście.

Potem to już stopniowa degrengolada, aż do dna i paru metrów mułu. Telenowela udająca punk-rockowe klimaty? Pseudo-gwiazdki wplecione w fabułę? Jakiś k... żesz jego rodzicielka Blog 28 czy 29? Śmiać się czy płakać? Dareczek i jego syn tacy luzacko wyluzowani, że aż poluzowani do przeluzowania? Tego się faktycznie na trzeźwo nie da oglądać.

prewitt

Mnie rozwaliła już totalnie fabuła pierwszej serii.Druga wydaje mi się jeszcze bardziej denna i nie oglądam.

użytkownik usunięty

Zapominasz o modzie na sukces XD

Ja serialu nie rozumiem, próbowałem obejrzeć jeden odcinek, ale po kwadransie zmieniłem kanał na obrady sejmu. Tam się chociaż coś dzieje

Serial jest ciekawy i zabawny
układa się w swoistą całość
Pędzi przez różne zawiłości do jednego punktu końcowego i nie jest kolejną telenowelą
Widać jak Darek "dorasta" i poważnieje.
Zakończenie jest świetnie skonstruowane (koncert)

Polecam serial

Ale podkreślam też że dla mnie cały ten serial kończy się ostatnim odcinkiem pierwszej serii.

Drugi obejrzałem i uważam że jest to jedynie odcinanie kuponu, szczególnie to denne zakończenie po którym było widać ze poleci trzecia seria.

Z drugiej serii polecam jedynie pierwszy odcinek, dla ciekawych jak dalej potoczyły się losy Jankowskich (Taki swoisty, dodatkowy happy end że wszyscy są zdrowi a Darek ma dobrą pracę, pieniądze i kochającą zonę)
Reszta jest milczeniem
Podobnie jak pierwszy odcinek trzeciego sezonu.

Do klasyki serial nie przejdzie właśnie przez te dwie ostatnie serie.

Sedem

syf,syf i jeszcze raz syf. strasznie nudne,denne itepe itede już bardziej mnie interesuję m jak miłość

farway

interesuje*

krotki
blablabla
blablabla..