jak na pilotażowy odcinek nie najgorzej... Myślę, że jeśli mi nic nie wypadnie, to obejrzę kolejny odcinek. Szkoda tylko, że trzeba Stelmaszyka oglądać w roli człowieka, który jest przeciwieństwem Stawrosa z Testosterony ;)
Pozdrawiam!
Witam !
Jak na pilotażowy odcinek, i jak na polskie realia kinowe "39 i pół", prezentuje się całkiem nieźle, choć widać oczywiste inspirację "Californication".
Co po pierwszym odcinku można powiedzieć ?!
Karolak jest zbyt prosty (wręcz prostacki) by dorównać Panu Moodyemu, ale póki co widziałem pierwszy odcinek, więc wszystko się może jeszcze zmienić.
Oczywistą zaletą jest licencjonowana muzyka w tle ;-)
Pozdrawiam !
haha, racja! Od razu czułem, że ten serial coś mi przypomina. A tu proszę, Hank Moody, o nim zapomniałem :) No i oczywiście masz rację, Hank to zupełnie inna liga niż Darek, co raczej wychodzi na plus serialowi, bo bohater Californication jest niepowtarzalny, więc w polskim wydaniu mogłoby to wyjść niezbyt ciekawie :) Trzymam kciuki na Darka i miejmy nadzieję, że serial będzie trzymać wysoki poziom.
Zgadzam się, że odcinek całkiem całkiem. Ale jestem po prostu w szoku, że "aktorzy" tacy jak ten co gra Patryka dostają się do telewizji. Ja chyba lepiej potrafiłam grać w szkolnym przedstawieniu niż on w serialu...
Dla mnie na + Na luzie, zabawny, niektóre dobre teksty. Ogólnie tematyka zabawna, główny bohater na + Poza tym odppowiadają mi klimaty w jakich właśnie się obraca bohater :P Anaarchiaaa XD
Zobaczymy co dalej wyjdzie
Wiolkaa91 co Ty mówisz wogóle! Alan Andersz to jeden z lepszych młodych, żeby nie powiedzieć młodziutkich aktorów w naszym kraju. Gra bardzo dobrze może Tobie zwyczajnie nie podoba się jego rola, bo do gry aktorskiej u niego na prawdę ciężko się przyczepić...
A co do pilota, no cóż całkiem nieźle zobaczymy jak będzie dalej, póki co następny wtorek należy do tego serialu ;)
Chyba zazdrość przez Ciebie przemawia /uciekła Ci jakaś rola?/, chcesz być bardziej papieska niż papież? Tadeusz Sobolewski/zajrzyj w google jeśli nie wiesz kto to jest/napisał w GW, że Alan w "Melodramacie" zagrał fenomenalnie, dostał zresztą za tą rolę międzynarodową nagrodę aktorską, ma na koncie kilkanaście ról aktorskich, wszyscy się mylą?