Jestem totalnie pozytywnie zszokowana. Uważam że ten serial jest super. A Wy co myślicie? =]
Naprawdę wciągający ;) Mam nadzieję, że akcja pójdzie wartko, bo za parę tygodni wyjeżdżam, a zaciekawił mnie.
No mnie juz prawie wciągnął ;] poczekamy do nastepnych odcinków, powinno być dobrze... Chyba polubie go tak samo jak loStA a i fajne kawalki lecialy w tych 2 pierwszych ;D
Na razie przeciętny. Mam nadzieję, że później akcja się rozwinie i czymś zaskoczy. W tej chwili nic mnie w serialu nie zaciekawiło. Szkoda.
No to jest dylemat - oglądać 4400 czy Chirurgów... Hm... Pierwsze 2 odcinki nie zrobiły na mnie jakiegoś piorunującego wrażenia - ot taki serial do pooglądania -. Mam nadzieję, że z każdym kolejnym odcinkiem serial będzie stawał się lepszy, chociaż jeśli chodzi o tematyke powiązaną z kosmosem to wydaje mi się, że na chwilę dzisiejszą (może oba seriale o, których zaraz napiszę idą też mniej pod S/F, bardziej pod obyczajowy, też) Smallville i Roswell są lepsze.
Ja już widziałem wszystkie 3 sezony - naprawde Lost przy tym i te ich halucynacje wypadają blado. A serial z odcinka na docinek jest naprawde coraz lepszy. Pierwszy sezon na DVD (5 odcinków) oglądłem za je JEDEN PO DRUGIM. Potem wziąłem trzy dni urlopu i oglądałem 2 i 3 sezon - aż oglądłem wszystko. Naprawdę warto. :)