PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122684}

4400

The 4400
2004 - 2007
6,9 15 tys. ocen
6,9 10 1 15085
4,5 2 krytyków
4400
powrót do forum serialu 4400

Wiecie moze, jaki tytul ma piosenka z reklam serialu, w AXN ??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
dvhklaki

Nie bądź taki do przodu. Ta lista jest kradziona!!!!

Oryginalny link to http://the4400.tv.pl

Dexter

Chyba coś Ci się pomyliło. Chyba ty ją sam ukradłeś. Widząc po twoim IQ.
Zakładasz drugie konto, pytasz się o jakąś muzykę z tego serialu, a póżniej po około 2 minutach dajesz linka do ukradzionej z mojej strony listy muzyki.

Nie uwierze, że siedzisz tutaj cały dzień i czekasz aż ktoś zada pytanie.

Te pytające się osoby i ty to na pewno ta sama osoba. Wskazuje na to szybkość odpowiedzi. Ale to ocenią modzi po twoim numerze IP (no chyba, że masz zmienne [[neostarda] dziecko???] i zmieniasz za każdyn razem.

ocenił(a) serial na 8
dvhklaki

Przestań człowieku pieprzyć głupoty! próbowałem wyjaśnić tą sprawę na forum ale z tobą nie idzie się dogadać.

Twoje detektywistyczne zapędy są po prostu piękne, skoro potrafisz stwierdzić tyle rzeczy nie znając mnie :-]
Ale podpowiem ci że nie trafiłeś w żaden z "faktów" podanych przez ciebie.

dvhklaki

No to cie chyba zdrowo popier****** nauczyles sie kilku slow takich jak np "ip" i teraz szpanujesz ze znasz je, ale pewnie nie wiesz co ono oznacza wiec sory... (Dexter to nie jest moje drugie konto, gdybys byl dosc bystry moze bys sie domyslil). Mam nadzieje ze z wiekiem przybedzie ci troche inteligencji, bo ten poziom ktory prezentujesz jest wrecz zalosny...

PS. Dzieki za liste, ale tam nie ma tej muzy. Bede musial gdzie indziej poszukac. Pozdro for all