4400

The 4400
2004 - 2007
6,9 15 tys. ocen
6,9 10 1 15100
4,5 2 krytyków
4400
powrót do forum serialu 4400

jestem przy 3 sezonie i mam pytania.

na początku sezonu było pokazane jak colier żyje i jest- bodajże - w tym miejscu gdzie pasażerowie się pojawili.
oglądam już któryś odcinek i nie ma go. kiedy się pojawi? i czy to isabele go przywróciła do życia?

ktoś napisał w jakimś poście że isabelle się zmieni w ostatnim sezonie że przejdzie przemianę.
i tak się zastanawiam czy dobrze myślę, jako noworodek i małe dziecko była złym dzieckiem krzywdzącym innych- ta scena kiedy jej matka się wyprowadziła i były na jakimś odludziu w domu i te wizje co miała co jej się zdawało że jej były przyszedł że go zabiła itd...potem jak lili wróciła do domu to powiedziała mężowi swojemu że isabell nie chciała tam być tylko tu- hmm ona chyba chciała w to wierzyć co? bo wydaje mi się że ta mała to złośliwie i perfidnie robiła.
poza tym jak dorosła i jej matka wtedy umarła to zdaje się że ona była dobra uczuciowa itd czy to tylko moje wrażenie? i teraz z biegiem odcinków robi się jednak złą osobą? jak to jest?

ps bardzo proszę tylko na te tematy mówić nie ujawniając zbyt wiele :)

agaka_4

Witam. Isabele była w pewnym sensie miła dla rodziców. Nie chciała ich krzywdzić. Jednak w stosunku do reszty była wciąż ,,oziębłą suk* która może wszystko". Tak jak ktoś napisał... przejdzie przemianę po pewnym incydencie... Z tego co pamiętam (a oglądałem ten serial kilka razy, ale już dawno), to Isabele robi się zła po tym jak ktoś jej wmawia ,,jakie ma powołanie". Nie wiem jak to ująć nie zdradzając fabuły... no nie da się... ;D aczkolwiek polecam oglądać, bardzo intrygująca postać według mnie:)

ocenił(a) serial na 8
agaka_4

Chyba musisz obejrzeć jeszcze raz, bo nic z tego nie rozumiesz :P