PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122684}

4400

The 4400
2004 - 2007
6,9 15 tys. ocen
6,9 10 1 15090
4,5 2 krytyków
4400
powrót do forum serialu 4400

ja jestem ciekaw czy liczba 4400 jest przypadkowa, czy później będzie z nią jakieś powiązanie ??

Piotr_Nowy_Sacz

Wtego rodzaju filmach nic nie jest przypadkowe

Piotr_Nowy_Sacz

przecież było wyraźnie powiedziane że 4400 to liczba ludzi którzy powrócili, jak ty oglądsz..

oliina

Piotrowi chyba nie chodziło oto dlaczego tytuł to 4400, tylko to dlaczego akurat tyle osób zniknęło. więc nie odpowiadajcie głupio, jak nie zrozumieliście pytania... Może akurat ta liczba bedzie miala jakieś większe znaczenie niż suma osób ktore zniknęły, a później pojawiły się spowrotem...

muse_2

ah w takim razie bardzo przepraszam :) co do liczby to ja obejrzałam wszystkie 3 sezony i nie ma tam o niej żadnej wzmianki.

oliina

a to szkoda sam miałem nadzieje, że 4400 będzie jakąś bardziej znaczacą liczbą, naprzykład tak jak tajemnicze liczby w LOST... No ale trudno, w końcu każdy serial jest inny

Piotr_Nowy_Sacz

to chyba jest aluzja do apokalipsy - tam napisali, ze wlasnie tyle bedzie wzietych do nieba. np. swiadkowie jehowy biora te liczbe doslownie

mondokane_2

hehe ciekawe porównanie, ale czemu nie ? ;] bo dlaczego akurat 4400 osób a nie 4401...

mondokane_2

Świadkowie Jehowy mają liczbę zbawionych 144 tys a nie 4400.

Piotr_Nowy_Sacz

proste, imie jego czterdziesci i cztery, razy sto :D

small_r

heh ktoś tu Dziady czytał ;)