Dexter podziwiam twój stoicki spokój. Naprawdę. Po raz dziesiąty odpowiadać na to samo, żenujące pytanie, wyprowadziło by to z nerwów nawet Dalajlamę. Skąd ty bierzesz na to siły?
Och czepiacie się chłopaka, ale ja "przychodze w wyrocznej godzinie i drzwi otworze", czy coś w tym stylu, normalnie przed chwielką :):) ją ściągnełam jest to:
tada:
Amanda Abizaid - A Place In Time
:):):):):):):):):):):):)::):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Raczej czepiamy się dziewczyny (sądząc po nicku), pochwal się koleżance, na pewno będzie z ciebie dumna...
Czepcie się tramwaja. dziewczyna normalnie się pyta, a wy co. Niektórzy nie są tacy inteligętni żeby sobie poszukac np. na http://www.filmweb.pl/topic/573528/Muzyka.html . Biorac pod uwage, że ja niedawno też o to pytałam to też mnie nieżle zjechaliście.
Nikt po nikim nie jedzie, ale w pewnych sprawach warto wykształcić w sobie nawyk radzenia z własnymi problemami i nauczyć się dostrzegać rzeczy, na które odpowiedź jest w zasiągu wzroku, bądź na wyciągnięcie ręki. To nie takie trudne, nieprawdaż?
To normalna reakcja. Każdy by się wnerwił czytając po raz n-ty podobne pytania. Niektórzy ludzie niestety idą na łatwiznę, i zamiast zadać sobie choć trochę trudu by samodzielnie znaleźć odpowiedź na pytanie rzucają nowy topic. Sam ostatnio szukałem jednej piosenki, a pamiętałem tylko jedną zwrotkę. Przekopałem chyba z setkę witryn, ale w końcu znalazłem nie tylko piosenkę o którą mi chodziło, ale nawet teledysk.
Pozdro wszystkim szukającym ;]