56 dni

56 Days
2026 -
6,6 2,3 tys. ocen
6,6 10 1 2318
56 dni
powrót do forum serialu 56 dni

Pierwsze siedem odcinków moim zdaniem fajne, wciągające, szczególnie początek, nawet historia policjantów nie nuży, ale ósmy odcinek już zbyt przewidywalny, a zakończenie, chociaż miłe dla oka to jednak za cukierkowe (jeśli wierne książce to super, ale nie czytałam, oceniam sam serial). Co do "papki w wannie" to pod koniec siódmego odcinka domyśliłam się, że chodzi o "terapeutę", więc potwierdza to moją teorię, że serial traci pod koniec. Gdyby było to sześć intensywnych odcinków zamiast przydługawych ośmiu wyszłoby zdecydowanie lepiej.

Mam w zwyczaju wracać do filmów i seriali, które polubiłam, a do tego raczej nie wrócę, ale na jeden raz polecam (szczególnie dla fanów estetycznych erotycznych obrazków z ładnymi ludźmi) ;)

Pozdrawiam wszystkich czytających :)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 5
asiunia1989a

Tę „papkę w wannie” ,eksponowaną w każdym odcinku, tez mogli sobie darować. Było to zwyczajnie „niestrawne” dla oka. Wiemy, ze coś takiego miało miejsce i policjanci to odkryli wiec pokazywanie tego za każdym razem - serio zbędne.

ocenił(a) serial na 7
asiunia1989a

Dokładnie takie też mam zdanie. Od siódmego odcinka zaczęłam się trochę nudzić. Miałam jeszcze nadzieję na jakiś fajny twist w ósmym odcinku, a tu "żyli długo i szczęśliwie".
Jak mama dostała 2 miliony, to pomyślałam: ocho, jednak go chciała tylko okraść. Lekki niedosyt.