i jak wam sie podobal nowy odcinek? Ja w sumie nie zrozumialam dlaczego , ale zdzwiil mnie watek ade na samym koncu :D kto ogladal bedzie wiedzial o co chodzi .
noo, Ade juz przerabiała wszystko. w pierwszym sezonie ją lubiłam, teraz strasznie desperacko.
wątek z Naomi też do niczego.. niby jakas tam odbudowa po tym cały, gwałcie jest jej potrzebna.. ale mam nadzieję, że zaczną ją w końcu swatac, jakies przyjemne wątki (oskar?)
annie i liam, w sumie nie jestem za ani przeciw, zobaczymy jak im wyjdzie
silver i navid-----.--- silver mogłaby trafic ciekawiej, z nim bedzie zbyt idealnie\
brakowało teddyego!
a! i super jest wątek nauczyciela i matki dixona i annie
spoiler
Wydaje mi się, że chodziło o to, że Ade myślała ze zrobi więcej szumu wokoło siebie (i zarobi większą kasę na wywiadzie) na samej informacji o tym, że urodziła i oddała dziecko, jednak dziennikarz powiedział jej, że to nic takiego i lepiej by się to sprzedało gdyby chciała to dziecko odzyskać. Więc ona dla sława i dla kasy to właśnie powiedziała- teraz będzie dym, jak to ona tęskni, żałuje i potrzebuje tego dziecka do życia.
Mi odcinek średnio się podobał- brak Teddy'ego (po zdjęciach w necie sadziłem, że to właśnie w tym odcinku nastąpi comming out), kolejny psychopata/ tka w życiu Annie, i ta cała obozowa guru która "nawróciła" Naomi - wydaje mi się, że zwęszyła kasę i będzie chciala ją wykorzystać.
odcinek dość nudny.... cały ten wyjazd nie byl zaciekawy, jakaś sekta ;p wnerwia mnie ta kuzynka ! bedzie zgrywac z siebie taka grzeczna a tak na prawdę namiesza nie jeden raz w tym serialu
Mi się odcinek podobał a najlepszy moment to kłótnia dziewczyn podczas tej modlitwy. Już widać że Emily obraca przyjaciółki Annie przeciwko niej.
Byłam pewna, że Silv&Nav zwala się wprost do namiotu w którym Annie ucina sobie popołudniową drzemke :D :D
nie wiecie może kto wykonał remix/cover piosenki you've got the love? kiedy silver spotyka navida. wszędzie jest napisany oryginał, a oryginał to nie był....
Mam jakieś mieszane uczucia co do tego odcinka. Najbardziej mnie irytowała kuzynka Annie, nie wiem co kombinuje - czy chce się odpłacić za słowa Annie czy 'wskoczyć' na jej miejsce. Naomi i jakaś sekta - też dziwne, ale mam nadzieje że będzie to wątek, który zakończy się w jakiś śmieszny sposób :) Ade - gorszego aktu desperacji nie widziałam, od 11 odc. nie moge na nią patrzeć.
Ogólnie jakoś się zawiodłam, pierwszy tak nudny odcinek w trzecim sezonie ...
Ade zaskoczyla mnie totalnie, robi sie gorsza z odc na odc
A ta kuzynka Annie zrobi niezle zamieszanie w serialu, ciekawe czy beda sie bic tez o Liama? Bo widac ze kuzyneczka ma na niego chetke!
Mi się coraz bardziej ten serial nudzi. Nie mają jakiś nowych intrygujących wątków. Annie znowu męczy się z jakąś psychopatką. Jak dla mnie Emily będzie próbowała zastąpić Annie, skłócić ją ze wszystkimi i po prostu zająć jej miejsce. Naomi i sekta- jakoś się tym nie przejęłam, czytałam jeden spoiler na ten temat, ale nie będę Wam psuć odcinka. Nie było Teddy'ego. To co się wydarzyło miedzy Liamem i Annie powinno mieć miejsce już jakieś 10 odc. temu, no ale oczywiście trzeba to było przeciągnąć i czymś pozapychać odcinki.
Zachowanie Ade mnie trochę zdziwiło, myślałam że jednak znormalnieje. Jeżeli scenarzyści chcą ją, aż tak stoczyć, to moim zdaniem ciężko ją będzie z tego wyciągnąć, a kiedyś trzeba to będzie zrobić. Ogólnie jeden z nudniejszych odcinków.
To o naomi i sekcie? Niee nie będę tu spoilerować, bo mnie zaraz ktoś zjedzie ;D
Nie mogę znieść tego, co zrobili Naomi. Tylko dla niej oglądam dalej ten serial, a oni zrobią z niej jakąś pseudo hipiskę. W styczniowym promo 90210 widziałam Naomi po powrocie z tego.. czegoś. Wyglądała jak adoptowana siostra Ivy.
Annie nie lubię (ba, nienawidzę), ale mimo wszystko żal mi się jej zrobiło, kiedy tamta psychopatka zaczęła ingerować w jej życie towarzyskie.
Dokładnie. Też widziałam to promo i myślałam że pod wpływem Ivy tak się zmieniła.
Odcinek taki sobie...Ade zaczyna mnie coraz bardziej denerwowac i nie moge patrzyc na sceny z nia poprostu..
ciesze sie ze Annie i Liam sa wkoncu razem..:)
a ta kuzynak Annie to jakis zart normalnie..co za dziewce..:/
Ade - z odcinka na odcinek coraz gorzej. ;/ w sumie to nigdy za nią nie przepadałam, ale teraz to już kompletna porażka..
ciekawa jestem jak to dalej z Naomi będzie.. szczerze, to mam nadzieję, że wróci do bycia "sobą", bo Naomi z sekty czy czegoś tam w ogóle mi się nie podoba.
nigdy nie lubiłam Annie, ale Emily nie lubię jeszcze bardziej, choć dopiero się pojawiła.
w odcinku brakowało mi Teddyego i Dixona (choć był, ale co robił ? jadł cały czas ^^).
emily jest straaaszna . .
nie dość że najpierw przefarbowała się żeby wyglądać jak Annie to jeszcze teraz roz***uje jej życie .
szczerze mówiąc ciesze się że annie jest z liamem, bo odkąd się pojawił w serialu to coś ich do siebie ciągneło, tylko zawsze spotkali jakieś przeciwności . a charlie wyglądał jakby białaczke miał a do tego go nie lubie : P
wiecie moze czy Charlie na dobre odszedl z serialu? nie lubie pary Annie-Liam. emili jest super. mam nadzieje,ze niezle namiesza
Ja myślę całkiem odwrotnie niż BENATA
Lubie parę Annie-Liam- myślę że faktycznie do siebie pasują. To yło wiadac już w 1 odc. kiedy Liam się pojawił :D
Nieznosze Emily dział mi na nerwy, nie tlyko zachowaniem ale i wyglądem ;/ Musza tak mieszać, chociaż niech 1 odcnek bd taki że nikt nie będzie skłócał Naomi-Sliver-Annie :D
Ej ja mam takie przeczucie :D
Ze ta GURU zrobi Naomi parnie mózgu- że to jakaś sekta :D:D nie wiem cyz się zgodzcie, ale tak mi sie wydaje.
ja strasznie nie lubie Annie.najbardziej mi sie podobalo jak byla z tym poj..em,w poprzednim sezonie-nie pamietam imienia.mogliby ja usmiercic czy cos,bo nie moge na nia patrzec.
a co do Naomi,to zgadzam sie z Toba. wydaje mi sie to wielce prawdopodobne.
Jak ktoś dalej nie wie skąd napisy to na napisy24 kropka pl
Co do odcinka, to szkoda mi tej Annie, mogliby już ją darować, za dużo się nacierpiała. Ade, na początku, pod wpływem chwili powiedziała co czuje, o dziecku, ale potem zrozumiała, że może zarobić na tym kasę.
Naomi, na pewno jest to sekta, do której trafi, nie będą jej chcieli wypuścić, albo jak ktoś tu napisał, skończy się zabawnie wątek, nie będzie wielkiej tragedii i nie straci kasy.
Mogliby zrobić, że dziewczyny rozszyfrują jaka jest Emilly (czy Emmily)i nie będą ciągnąć wątki z psuciem życia Annie, tylko wymyślą jakieś z nią osobne wątki, bo chyba każdego denerwuje, jak w filmie są takie motywy.
Romans matki i nauczyciela - czizys, jak mnie to nudzi, jakbym chciała pooglądać o romansach starszych ludzi to bym Modę na Sukces oglądała..
Brakło Ivy - bardzo sympatyczna dziewczyna
A i szkoda mi Charliego :( taki fajny chłopak..
Silver i Navid, to będzie chyba nudne..
I jak zwykle po takim odcinku myślę sobie, jak chętnie bym się przeniosła do słonecznego BH z kupą pieniędzy... a tu lipa, zimno, pieniędzy brak :(