PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40103
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Emily..

ocenił(a) serial na 8

Siema co sądzicie o Emily? ja obejrzałem z 3 dni temu 14 odcinek i zaczyna Ona mnie ostro wku...iać, a jak was??

panas0924

wg mnie jest denerwująca, ale strasznie przypomina Jennie Garth, zastanawiałam się czy nie są jakoś spokrewnione.. ma strasznie podobny do niej uśmiech i wygląd.

ocenił(a) serial na 8
brooke19

mnie ta panienka juz strasznie dobija i wkurza tez mnie jej wątek i ogólnie dziwne bo nie bylo do tej pory nic na temat tego ze nagadala cos do naomi silver i ade na annie

bylinka92

no właśnie mnie też denerwuje!!!!
mam nadzieję, że Ann porządnie jej dokopie haha

ocenił(a) serial na 9
nataliarbd

mnie wkurza odkąd się pojawiła ale w ostatnim odcinku to już naprawdę ten jej "wstrętny" uśmieszek eh.... nie lubie Anne ale jej współczuje...;/ mam nadzieję że Emily wkrótce zniknie...;P

ocenił(a) serial na 8
draundrey

no strasznie wkurzajaca... odbiera Ann wszystko .... nawet jej chlopaka zabierze pewnie....

talucha7

Jeju...jak ona mnie irytuje ! Po ostatnim odcinku byłam taka wściekła,bo ta cała Emily psuje wszystko w tym serialu.Za niedługo może Debbie wywali Annie z domu,bo Emily nastawi matkę przeciwko córce xD
W każdym bądź razie mam nadzieje,ze jak najszybciej wyjedzie.

bylinka92

było było :) opowiedziała im tz. naomi ade o tym ze niby annie strasznie je obgaduje i że mówi że są siakie i owakie ... itp. :) to było w tym odcinku jak dziewczyny pojechały na odnowę duchowa :)

zzuziaaa

http://www.bh90210-forum.pl/portal.php

ocenił(a) serial na 8
zzuziaaa

Ja tę laskę bym normalnie z chaty wykopała jakby mi takie coś odwalała, wredne to jak nie wiem;d

Esia15

sądząc po ostatnim odcinku jak mówi Annie że jej wszystko odbierze .... mała małpa ....

ocenił(a) serial na 8
zzuziaaa

noo ale za takie cos bez kitu wyrzucila bym ja z chaty niech wraca do siebie,,,,

ocenił(a) serial na 10
talucha7

w 16 odcinku weźmie się pożądnie za Liama..

bj12

Mnie zastanowiło to spojrzenie Liama jak powiedziała że chce na noc zostac, może coś mu zaświtało

ocenił(a) serial na 7
meneris

Jeden odcinek, dwa z intrygami Emily to rozumiem ale ile czasu można to ciągnąć... to staje się nie interesujące tylko irytujące, po raz kolejny przez większość sezonu robią z Anne męczennice od której wszyscy się odwracają... ile razy można powtarzać ten sam schemat, bez sensu...

emileczka0110

Właśnie, co to za przyjaciele co zawsze się od niej odwracają? Wiem że to tylko serial ale jak kogoś się zna dłuższy czas ( w tym przypadku 3 lata) to raczej powinno się jej wierzyć a nie dziewczynie którą znamy dwa tygodnie. Po za tym biorąc pod uwagę historie pomówień Anne powinny się trochę zastanowić. Nie powinnam chyba doszukiwać się logiki w tym serialu.

Ewelinu

Mam nadzieję, że jak najszybciej cała ekipa przekona się jaka jest naprawdę Emily i dadzą jej ostro popalić . Bo naprawdę działa mi na nerwy cała ta sytuacja, chociaż to tylko serial:P

ocenił(a) serial na 9
Ewelinu

nie no przez Emily naprawdę jakoś nie mogę ogladąc serialu...;/ tak mnie wkurza (powtarzam sie wiem ale...). Myślałam, że Silver dostrzeże coś...tak samo Liam chociaż może jak ją zobaczył w koszuli u niego to moze cos mu zaswita ;p okaże się w następnym odcinku...

panas0924

Jedną z rzeczy, które najbardziej mnie wkurzają w amerykańskich serialach dramatycznych, są właśnie postaci takie jak Emily, które pojawiają się nagle i z miejsca zaczynają widza irytować (by wspomnieć tylko Ethana w „Queer as Folk” i Olivera w „Życiu na fali”). Na szczęście zazwyczaj po kilku odcinkach ich prawdziwe oblicze zostaje zdemaskowane, więc wypadają z obsady i z reguły już nie wracają, ale w międzyczasie potrafią widzowi napsuć krwi. Warto przypomnieć, że w „90210” była już jedna wkurzająca postać, która notabene też się uwzięła na Annie – ten koleś, który ją szantażował po tym, jak pod koniec pierwszej serii potrąciła kogoś z jego rodziny.

ocenił(a) serial na 8
Pottero

no tak Emily jest denerwująca ale jakie emocje wywołuje jej postać.przynajmniej dzieki niej coś się dzieje

issa1900

Jak ją widzę mam ochotę walnąć w monitor.

ocenił(a) serial na 7
panas0924

jak się tylko pojawiła wiedziałam, że nie będzie ciekawie. Mnie sam jej głos denerwuje. -.- dwie twarze - jedna taka słodka, że można się skręcić, a druga tak wredna, że nie do opisania. Dobrze, że reszta zrobiła z nią porządek.

Horny

ja jestem na 3 sezonie na 16 odcinku , do którego odcinka ona będzie bo mnie juz wkurza ;d

virginia_virgi

ja oglądam na Fox Life 3 sezon i też mnie ona irytuje wrr niech już skończy i odejdzie

sandrusiek_vanillka

no właśnie ; /
a mam pytanie oglądałaś dzisiaj odcinki ? 16 był komuś poświęcony wiesz może komu ?

ocenił(a) serial na 7
panas0924

czy tylko mi się wydaję czy w oryginalnym Beverly Hills 90210 była podobna postać. Niby koleżanka Kelly, której odbiło- też zrobiła sobie podobną do niej fryzurę i chciała być taka jak ona. Co prawda inaczej się skończyło ale zawsze :) Dla mnie postać Emily jest właściwie mieszanką tej dziewczyny (nie pamiętam niestety imienia) i Valerie- też niby kuzynka, która przyjechała na chwilę i nieźle namieszała- tyle, że została w serialu na dłużej :)

As1k

o jej ja to stare oglądałam z mamą ale byłam mała i już nic zupełnie nie pamiętam !

panas0924

Emily jest wredna. Po to została wprowadzona , do serialu żeby irytować jako czarny charakter.Gorzej jeśli w założeniu pozytywna bohaterka jak Annie nudzi i budzi średnią sympatię. Trudno wtedy nawet wczuć się w ten "wielki konflikt" między kuzynkami