Mogliby dać 3 sezon na polszicie. Jak zobaczyłem co będzie lecieć zamiast 90210 to się uśmiałem. Dodam, że te polsatowskie wymioty lecą już od jakiegoś czasu codziennie w godzinach szczytu i w niedziele koło północy ;)
Ja dziś zasiadłam przed tv o 10:45 jak codziennie czekając na swój ulubiony serial a Polsat mi tu z jakimś dennym "Dlaczego ja" wyjeżdża! No kurde... A teraz zaczyna się rok szkolny i nawet jeśli daliby kolejny sezon to i tak nici z mojego oglądania :( Że też ten sezon musiał się skończyć w taki sposób.
Czarodziejek też nie będzie... Lepiej by było jakby oba seriale po wakacjach dali np. w sobotę o 11...
tak, bo lepiej dać po raz dziesiąty dlaczego ja, trudne sprawy lub pamiętniki z wakacji o.O albo jakieś durne komedie...
No właśnie ;D Od lipca oglądałem 90210,a później o 13:45 byli Chirurdzy (niestety puścili tylko piąty sezon). Po dwóch sezonach przestali emitować 90210, więc myślałem że przynajmniej puszczą kolejny sezon Czarodziejek :P Jak dla mnie istna żenada bo narobili mi tylko smaku. To są jedne z moich ulubionych seriali, które już dawno przestałem oglądać na bieżąco i które miło było sobie odświeżyć. W najbliższym czasie Polszit nie będzie emitował żadnych z tych seriali - muszą w końcu zrobić miejsce dla podróby serialu 'Friends'(Przyjaciółki) i 'Grey's Anatomy'(Lekarze) i kolejnego hitu tej jesieni w stylu dlaczego ja ('Nieprawdopodobne a jednak') :D