Czy ktoś jeszcze zauważył że postać Liama bardzo się zmieniła? Dla mnie na początku gdy się pojawił w serialu był taki tajemniczy, zbuntowany, nic go nie obchodziło i był taki na luzie. Miałam wrażenie że jest inny od reszty i niby olewał tą szkołę ale był inteligentny i to było widać. A teraz to z niego takie "ciepłe kluski", zakochuje się w każdej dziewczynie i sypia z nimi(Naomi,Annie,Silver, Ivy) jeszcze tylko Adrianny brakuje ale pewnie coś będzie w 5.sezonie i nie licząc jakiś epizodycznych aktorek..;/ To już nie jest ten sam gość, daje się manipulować, oszukiwać i robi rzeczy na siłę których dawny Liam by na pewno nie zrobił.
dobre :D dla mnie Liam jest skończony najgorsze jest to że nie chce odpuścić Silver :p cały Liam. On i Dixon to porażka serialu, jak zobaczyłam jak mówi do Ade że dla niego najważniejsza jest kariera a później zacznie ją przepraszać ahh szkoda Ade dla Dixona już wolę ją z tym nowym chłopakiem.
no ja tak samo :P Dixon jest wkurzający i chcę żeby Ade była z tym nowym..a Liam no cóż..kiedyś twardziel a teraz miękkie kluski ;p
Liam to dla mnie największe rozczarowanie całego serialu. Kiedyś go uwielbiałam, oglądałam serial dla niego, a teraz go nie cierpię. Sypia z każdą(męska wersja Silver), stracił cały swój charakter, nie jest już buntownikiem tylko zwykłym frajerem. A cała ta sprawa z Liamem jako gwiazdą filmu jest chyba najgorszym wątkiem. Scenarzyści już chyba zapomnieli o tym jaki był Liam na początku.
mnie tez on już strasznie denerwuje; jeszcze ta sprawa z tą nauczycielką? OMG! co to wgl ma być!? Szczerze, to zwalili postać.