Spojler!!!! Spojler!!!! Spojler!!!! Spojler!!!! Spojler!!!! Spojler!!!! Spojler!!!! Spojler!!!!
Spojler!!!! Spojler!!!! Spojler!!!!
"Jedna z gwiazd serialu "90210" opowiada o ostatnim odcinku 2011 roku, w którym znajdzie się wielki i emocjonujący cliffhanger. Uwaga na spoilery!
Cliffhanger będzie dotyczyć postaci Liama, który zostanie poważnie ranny. Lanter dodaje, że raczej jego postać zginie.
Czy twórcy "90210" posuną się do takiego drastycznego kroku?"
fakt, trochę jego postać zaczęła być nudna. ale wydaje mi się, że jeszcze się zejdą z Annie :) przynajmniej tak bym chciała. mam też nadzieję, że wyjaśni się wszystko między Rajem i Ivy - szkoda mi ich.
btw. już dłuższej przerwy świątecznej nie mogli zrobić? :/
Ja uwielbiałam Liama z pierwszego sezonu. Nie mogę przeżyć tego, jak się zmienił od tego czasu. Z tajemniczej, intrygującej osoby zmienił się w kolejnego chłopaka z Beverly Hills, niczym nie wyróżniającego się od całej reszty.
Najbardziej lubię teraz wątek Raja (tak to się odmienia?) i Ivy. Mam nadzieję, że jeszcze się zejdą.
Według mnie najbardziej pasował do Naomi. Była między nimi chemia, jakiej nie było u ŻADNEJ pary w tym serialu, a zwłaszcza u Annie i Liama, bo są najzwyczajniej nudni i monotonni.
Aaa tam ...bad boye też się nudzą ..bez przesady..a Liam jest cudowny i tak czy jest dobrym facetem czy nie... fani tzn . fanki go uwielbiają i nie sądzę że producent usunął by go od tak..wątpię szczerze ...a po tych odcinkach ostatnich nabrałam nadzieii że LiAnni będą znowu razem ;x
ja po promo następnego odcinka nabrałam nadziei, że znowu będą razem. może stary Liam wraca. jak wparował do pokoju hotelowego i przyłożył Patrickowi :D
SPOJLER!!!
ok, jestem po 12 odcinku. Liam miał wypadek na samym końcu. obejrzałam do tego promo odcinka 13 ale nie było tam żadnej wzmianki co się z nim stanie. Czyżby Liam już miał umrzeć? :( no bez jaaaaj!
Nie umrze, bo pojawiły się spojlery, że będzie kręcił z jakąś modelką (chyba nawet będzie to ta sama, która go potrąciła), poza tym są zdjęcia z planu na których jest Liam cały i zdrowy.
Ze związkami w tym serialu jest tak, że każdy się rozpada.Myślę,że nawet jeśli będzie kręcił z tą modelką nie znaczy, że będzie z tego jakaś big love ;) Był też jakiś spoiler od kogoś z ekipy krecącej, że narazie Annie i Liam nie będą razem, ale że nikt nie mówi im "nie", że jak się to wszystko uspokoi to jest dla nich szansa. (coś w tym stylu ;) )
mi się osobiście wydaje, że nie zginie.. może będzie miał twarzyczkę oszpeconą i to będzie koniec jego kariery modela, ale przeżyje. zresztą koleżanka wyżej wspomniała o innych spojlerach, z których wynika, że Liam dalej będzie. i dobrze.. mimo że jego postać zmieniła się na gorsze, to i tak go lubię. :)
napisy będą w ciągu 48h:) też chętnie zobaczyła bym te zdjęcia. Poda ktoś link?