PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Muzyka

ocenił(a) serial na 9

Na końcu dzisiejszego odcinka była piosenka śpiewana przez kobietę. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, co to za piosenka?
Z góry dziękuję :)

ocenił(a) serial na 8
olaaa_kg

Pierwszego czy drugiego ?? Wydaje mi się , że chodzi Ci o piosenkę Jem - I always knew

bobka93

a ja poszukuje piosenki (kurde zapomnialam tytulu a nie chce mi sie jej szukac) ktora leciala w tle jak Naomi pyta Ethana czy ja zdradzial (to na jej przyjeciu)

angie_89

juz znalazlam :) chodzilo mi o Adele "Chasing Pavements"

angie_89

A ja mam pytanie o piosenkę, która była na początku urodzin Naomi...ktoś wie kto ją śpiewa i jaki jest jej tytuł? Zaczyna się gdy Tabitha mówi Harry'emu i Debbie, że Annie wyszła i wyglądała oszałamiająco. ;p

ocenił(a) serial na 8
Arno

Jak więc tak , to ja mam pytanie o piosenkę w pierwszym odcinku , pierwszego sezonu tą na samym początku , jak zaczyna się odcinek .
Tu jest link pierwszego odcinka .

http://www.cucirca.com/2009/02/05/90210-season-1-episode-1-were-not-in-kansas-an ymore/

Sobek92

Hej!! To prose zapewne chodzi Ci o Coldplay "Viva La Vida" Pozdro :)

Arno

Arno :) A Tobie chodzi o Tilly and the Wall "Pot Kettle Black"

ocenił(a) serial na 8
angie_89

Taaak , właśnie o to mi chodziło .
Wielkie dzięki .

ocenił(a) serial na 9
bobka93

dokładnie o tę mi chodziło :) dzięki wielkie^^

olaaa_kg

Angie byłabyś tak miła i podała mi tytuł i wykonawcę piosenki z końcówki 1x01 "We're Not in Kansas Anymore"?
A i przy okazji prosiłbym o link do strony ze wszystkimi utworami z 90210, bo gdzieś go zgubiłem wśród tych tematów, a bez sensu tak co chwilę tu wypytywać innych. ;p
Pozdrawiam. ;)

Arno

http://www.cwtv.com/music/90210/season-1 tu masz stronke z wszystkimi piosenkami. Zycze powodzenia

angie_89

Dzięki, Angie...nie sądziłem, że będzie to takie proste i będzie na stronie CW...nie pomyślałem. ;)