Jedyny chłopak którego lubię w tym serialu, reszty nie jestem w stanie znieść no może oprócz Teddy'ego który jest ok.
Jakoś sie łudzę że może na koniec spikną go z Adrianna ale raczej nie mam co liczyć na to :(
To w pełni się z Tobą zgadzam. Jego postać uwielbiałam od samego początku. I też jestem cholernie ciekawa i bardzo a to bardzo bym chciała żeby był z Ade <3
A przypadkiem w promo nie ma sceny gdy Navid całuje się z Ade ? Też bardzo bym chciała, aby wrócili do siebie, bo byli bardzo fajną para.
Nie, to Ade całuje się z Bratem Naomi i Annie, czyli odegra się na Silver i w zasadzie dobrze. Ale ja chce Navida z Ade, jejku jak to się stanie, będę szczęśliwa ;d
O kurna rzeczywiście, chyba oglądałam inny zwiastun, bo zawsze jest ich kilka, ale jaja! Ale cieszę się bardzo bardzo ;)
moja ulubiona postac męska, do tego stał się niezwykle męski i przystojny, bo w 1 sezonie taki nie był :)
spójrzmy prawdzie w oczy jaką on am konkurencje ( w wypadku bohaterów pierwszoplanowych) Dixon czy Liam - oboje sie nierozgarnięci życiowo. Liamowi co chwile życie podsuwa jakieś bonusy ale on nie potrafi niczego wykorzystać , oprócz wyglądu i farta nic innego nie ma. Nie rozumiem co laski w nim widzą.