I jak się Wam podobało??? Bo ja z pewną taką dozą nieśmiałości stwierdzam, że mi i owszem :D i oglądnę na pewno następne odcinki. Ach jak miło było zobaczyć Kelly i Brendę razem... Szkoda, że ta ostatnia tylko na kilka odcinków :( Ale mam nadzieję, że serial się okaże wielkim hitem i zostanie na dłużej. Przynajmniej Kelly, jeśli nie obie :)
p.s. Alter ego Steve'a - fajny wizualnie. No i Silver - coś w sobie ma. Reszta się musi jeszcze rozwinąć (z tych młodych). Ethan też całkiem, całkiem :)
Powiem Ci Anitho że mi się to nie podobało. Może za dużo po tym oczekiwałem.
Po pierwsze - obsada. Dziewczyny spoko (Jessica Stoustrup mi się podoba, już wypatrzyłem wcześniej już jej "talent" w "Wzgórza mają oczy 2"). Ten nauczyciel i rodzice są też ok. Problem pojawia się przy tych kolesiach. Jak ktoś już zauważył na forum, nie są oni i nie będą idolami nastolatek pokroju dylana, brandona, czy stevea. Jakoś im brakuje charakteru. Według mnie stara obsada (Kelly, Brenda) jest całkowicie zbyteczna i chyba tylko zaangażowana dla widowni? Na Brendę nie mogłem już patrzeć, sceny z nią dłużyły się dłużyły, no i ta słodka (za nadto słodka) Kelly.
Dalej - fabuła. Według mnie jest ona bardzo naciągana i sztuczna, te życiowe rozterki nastolatków (płytkie, szybko zwalczane i zapominane) jakoś nie przemawiają do mnie ale może przez to że jestem prosty człowiek :) Ogólnie to za dużo pojawiło się bohaterów przez te pierwsze 2 odcinki, i nie można było dokładnie ich zapamiętać. Co za dużo to nie zdrowo
Po pierwszych 2 odc - 5 / 10
Takie jest moje zdanie, człowieka którego BH 90210 było serialem młodości i dzieciństwa :)
Jak coś mi się jeszcze przypomni to dopiszę ...
Tak moim również było...
Ja tam się cieszę, że i Kelly i Brenda się pojawiły, chociaż trzeba przyznać, że jak na razie, to Brenda sobie nie pograła. 2 sceny i jakoś tak...
Zobaczysz, jak przyjdzie co do czego i serial widzów nie straci, to Ci faceci też zyskają grono fanek. Mnie tam najbardziej na razie wkurza Dixon, takie to nijakie jest i ten niby co go pobił... (nawet nie zapamiętałam jak się nazywa) W każdym bądź razie dam mu szansę, w przeciwieństwie do innego pilota, który już widziałam (Raising the Bar - widziałeś?), bo ten odpuszczę sobie.
Ci faceci? To są chłopaczki bez charakteru. I mi się właśnie wydaje że najwięcej charakteru to właśnie ma Dixon i te koleś z kamerą. Ale według mnie tego wszystkiego za dużo jak na 2 odcinki.
Przy tym serialu nie unikniesz porównań. Może to za mało żeby oceniać ale jak dla mnie to jestem na nie. Z resztą mi tam nie wypada oceniać tych kolesi bo kobiece fanki powinny i będą to robić, ale tutaj nawet nie ma takiego charakteru któremu możnaby sympatyzować (poza właśnie Dixonem) jak Brandon itp. No a z kobiecych charakterów to Daphne "Silver" Silver oceniam bardzo pozytywnie :D
No ale niby 5 mln obejrzało. Obejrzę jeszcze parę odc. i zobaczę ale większych szans na zaistnienie temu serialowi (przynajmniej u mnie) nie daję ;
aha "Raising the Bar" nie widziałem, nie wiem o czym jest i na razie nie zanosi się na to żebym obejrzał ;)
A gdzie wy to widzieliscie?? kazdy kolejny serial po bh 90210 wzorowany na nim jest kiepski ale to tak mowie bo nie widzialam 90210
No serial zapowiada się bardzo dobrze. Podobny do O.C troche. Nie oglądałem BH90210 za dużo prawie nie pamiętam, ale ten mi się podoba kolejny serial w kolekcji :) Ethan oblężony przez laski :)
Wydaje mi się,że serial może się spodobać,musi się tylko rozkręcić,ja dorastałam na BH90210 i tego już nikt nie przebije.Jeśli chodzi o bohaterów to najlepsza jak dla mnie jest Erin "Silver" Silver, ma swój charakter i już pokazała się troche,to jest siostra Kelly i Davida- czyli wychodzi na to,ze to jest ta malutka Erin z BH 90210. Reszta musi się rozkręcić :) Fajnie też jest zobaczyć starych bohaterów BH.
Pozdrawiam.
Ja się zgadzam z tym, że było strasznie dużo postaci jak na odcinek. Po jakimś czasie nie mogłam się połapać kto jest kim. Jakoś w pierwszym odcinku starego bh szybciej poznałam postacie, mimo że przed obejrzeniem kojarzyłam tylko Kelly i Brendę.
Ej dobra amerykanska telewizja miala przedwczoraj w swojej ramowce premiere ale w jaki sposob by widzieliscie go??
Pozytywnie zaskoczony jestem :) Na pewno będę oglądał kolejne odcinki, zapowiada się bardzo ciekawa seria.
Mi się spodobał pilot. Widzę, że tu dużo osób jest rozczarowanych, bo porównuje do oryginału. Wiadomo, że to ni będzie taki sam serial i moim zdaniem bh nie było jakieś super. Jak pare lat temu oglądałam to byl spoko serial, ale jak teraz do tego wróce to mnie śmieszą te ich problemy, ale wiem, że dla większości to kultowy serial.
90210 to taki typowy serial dla nastolatek. Nic więcej, ale przyjemnie się ogląda.
mi sie podobał, typowy mlodziezowy serial z ladnymi widokami.bede oglądac. wada serialu jest ETHAN . jest beznadziejny.zwykly szary chlopak, nie spojrzalabym na niego na ulicy.reszta obsady jest ok.
jak możemy? niech pomyśle:
- bogate dzieciaki---> są
- liceum ---> jest
- perypetie rodziców ---> są
- biedniejsze dzieciaki ---> są
- walnięte dzieciaki ---> są
- luksusowe otoczenie ---> jest
no normalnie żadnych punktów wspólnych :)))))))))))))))))))))
Mnie też się w sumie nawet spodobało. Aktorzy całkiem fajni. Tylko oczywiście mnie wnerwia to, że oni ani trochę nie wyglądają mi na 15 czy 16 lat. Ale dobra już.
Podoba mi się Silver - ciekawa osóbka. Ethan też niczego sobie.
Pozostaje poczekać co będzie dalej.
Ten Ethan rzeczywiście nie jest jakiś wyjątkowo zabójczy. Skoro miało być to alter ego Dylana to powinni wytrzasnąć kogoś bardziej wyrózniającego się. Ten nie jest brzydki, ale taki pospolity.
mi, muszę się przyznać, nawet ten serial się podobał, choć po pierwszych zwiastunach spodziewałam sie czegoś znacznie gorszego, a tu nawet miła niespodzianka:) serial fajnie się ogląda, sympatyczni bohaterowie: zwłaszcza Annie, Ethan, oczywiście Silver:) , ten nauczyciel i ta dziewczyna z grzywką-koleżanka Naomi(nie mogę zapamiętać jej imienia a nie moge jej znalezc w pełnej obsadzie:/)
jestem po 3 odcinkach i serial sie naprawdę rozkręca:)
3 odcinek lepszy niż poprzednie dwa, próbował być ambitny i nawet mu to wyszło ;)
no i Silver jest super :D
Jeden z kolejnych, identycznych amerykańskich seriali dla młodzieży, którego nie można oglądać dłużej niż 8 odcinków ;p Rażące podobieństwa do "Gossip Girl" oraz "The O.C.", baaardzo duże przetasowania w parach, zawiłe sytuacje, których nie da się opowiedzieć - totalnie nie dla chłopaków :D Jeszcze trochę się pojaram tymi ślicznymi widokami, później chyba zacznie mi się nudzić.
Niemniej trzeba przyznać, że świetnie zrealizowany i świetnie wygląda na ekranie ;p
Gdzieś na onecie przeczytałem, że w jednej z pierwszych scen tego serialu jakaś para dość ostro się bawi w toalecie to prawda?.
"przeczytałem na onecie" - tu jest odpowiedź :P
Z każdym odcinkiem twierdzę, że serial jest coraz bardziej zaje^&*ty ;P Fakt faktem, są ogromne podobieństwa z gossip girl (jestem na 1 sezonie i w pewnym momencie zapomniałem gdzie które przyjaciółki były i który chłopak z którą :P). Ale dodatkowy plus za muzykę, realizację :)