PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Czy mógłby mi ktoś polecić podobny serial, taki w którym nie będzie żadnych wampirów, wilkołaków itp bo tych jest już za dużo i chciałabym obejrzeć w końcu coś normalnego :D
Gossip Girl, 90210, Glee, OTH znam

jusia415

Shameless (US) i Skins - najbardziej podobne do 90210
Jeśli interesuje cię tematyka niekoniecznie nadnaturalna to polecam Chicago Fire, Chicago PD i od tego roku Chicago MED - trzy seriale, które są oparte na codziennym życiu strażaków, policjantów i lekarzy.
Elementary i Sherlock - seriale o Holmes'ie w wersji brytyjskiej i amerykańskiej
Z takich krótkich 20' to komedie - New Girl, The Last Man on Earth, How I Meet Your Mother, The Big Bang Theory
Orange is The New Black - serial o więźniarkach
The Killing - dochodzenie o zabójstwie z perspektywy rodziny, policjantów i polityków

Mam nadzieje, że pomogłam i jak coś jeszcze będziesz chciała, to śmiało pisz :)

pau_pro31

hej :) dzieki za odpowiedź
znalazłam przypadkiem świetny serial Empire, niestety ma tylko 12 odcinków w pierwszym sezonie a drugi zaczyna sie we wrześniu wiec trzeba trochę poczekać ale naprawdę polecam :D

jusia415

Miasteczko Twin Peaks twoje życie już nigdy nie będzie takie same.

ocenił(a) serial na 7
batesmotel27

Miasteczko Twin Peaks nie jest podobne do 90210 i też jest trochę nadnaturalnych sytuacji.

ocenił(a) serial na 9
jusia415

Życie na fali The O.C
Serial dokładnie w stylu tych co opisałaś (wiem, bo wszystkie o których wspomniałaś oglądałam).
Fajna obsada aktorska ( Rachel Bilson, Misha Burton) , powstały 4 sezony.